Повезане вести

Велика исповест сандре африке кроз сузе о ухапшеном нападачу: Претио је мојој сестри да ће убити децу, а ево шта је рекао…

Велика исповест сандре африке кроз сузе о ухапшеном нападачу: Претио је мојој сестри да ће убити децу, а ево шта је рекао…

Курир 26.04.2022
Сандра Продановић Африка отворено је за Курир говорила о нападу који се десио. Наиме, њу је мушкарац из Осјека уходио годинама, а сада јој је и пришао у једном ресторану у Београду. Певачица није могла да сакрије узнемиреност… »
Претио је да ће убити децу моје сестре! Шок исповест Сандре Африке након напада - кроз сузе открила све детаље!

Претио је да ће убити децу моје сестре! Шок исповест Сандре Африке након напада - кроз сузе открила све детаље!

Мондо 26.04.2022
Први интервју Сандре Африке након што је нападнута у једном ресторану. Први интервју Сандре Африке након што је нападнута у једном ресторану. Сандра Африка нападнута је у једном ресторану на Новом Београду од стране манијака који… »
Сандра Африка о нападу: У шоку сам, морала сам да пијем таблете да се смирим

Сандра Африка о нападу: У шоку сам, морала сам да пијем таблете да се смирим

Нова 26.04.2022
Певачица изнела све детаље инцидента. Певачицу Сандру Африку јуче је напао мушкарац који ју је дуго прогањао, а она се сада огласила и испричала све о инциденту. „Мрвицу сам боље него синоћ. Још увек сам под шоком. Синоћ сам… »
(Видео) "психички сам лоше": Сандра Африка плаче после напада манијака: "претио је да ће убити децу моје сестре"

(Видео) "психички сам лоше": Сандра Африка плаче после напада манијака: "претио је да ће убити децу моје сестре"

Блиц 26.04.2022
Сандра Африка нападнута је јуче од стране мушкарца који ју је дуго прогањао, а сада се овим поводом огласила за медије. Африка није могла да сакрије сузе и узнемиреност због свега оног што јој се десило, а све детаље инцидента… »

Вести дана »