Povezane vesti

Velika ispovest sandre afrike kroz suze o uhapšenom napadaču: Pretio je mojoj sestri da će ubiti decu, a evo šta je rekao…

Velika ispovest sandre afrike kroz suze o uhapšenom napadaču: Pretio je mojoj sestri da će ubiti decu, a evo šta je rekao…

Kurir 26.04.2022
Sandra Prodanović Afrika otvoreno je za Kurir govorila o napadu koji se desio. Naime, nju je muškarac iz Osjeka uhodio godinama, a sada joj je i prišao u jednom restoranu u Beogradu. Pevačica nije mogla da sakrije uznemirenost zbog svega što joj se… »
Pretio je da će ubiti decu moje sestre! Šok ispovest Sandre Afrike nakon napada - kroz suze otkrila sve detalje!

Pretio je da će ubiti decu moje sestre! Šok ispovest Sandre Afrike nakon napada - kroz suze otkrila sve detalje!

Mondo 26.04.2022
Prvi intervju Sandre Afrike nakon što je napadnuta u jednom restoranu. Prvi intervju Sandre Afrike nakon što je napadnuta u jednom restoranu. Sandra Afrika napadnuta je u jednom restoranu na Novom Beogradu od strane manijaka koji je progoni već duže… »
Sandra Afrika o napadu: U šoku sam, morala sam da pijem tablete da se smirim

Sandra Afrika o napadu: U šoku sam, morala sam da pijem tablete da se smirim

Nova 26.04.2022
Pevačica iznela sve detalje incidenta. Pevačicu Sandru Afriku juče je napao muškarac koji ju je dugo proganjao, a ona se sada oglasila i ispričala sve o incidentu. „Mrvicu sam bolje nego sinoć. Još uvek sam pod šokom. Sinoć sam morala da… »
(Video) "psihički sam loše": Sandra Afrika plače posle napada manijaka: "pretio je da će ubiti decu moje sestre"

(Video) "psihički sam loše": Sandra Afrika plače posle napada manijaka: "pretio je da će ubiti decu moje sestre"

Blic 26.04.2022
Sandra Afrika napadnuta je juče od strane muškarca koji ju je dugo proganjao, a sada se ovim povodom oglasila za medije. Afrika nije mogla da sakrije suze i uznemirenost zbog svega onog što joj se desilo, a sve detalje incidenta je ispričala samo za… »

Vesti dana »