Povezane vesti

Ispovest žrtve sadiste iz Pančeva: Mučio je dve nedelje pa sipao kiselinu u oči

Ispovest žrtve sadiste iz Pančeva: Mučio je dve nedelje pa sipao kiselinu u oči

Nova 26.04.2022
Nada S. (48) iz Pančeva koju je dve nedelje zlostavljao emotivni partner Zoran K. (53), a zatim joj sipao sonu kiselinu u oči saslušana je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu. Ona je do detalja ispričala kroz šta je sve prolazila. „Tokom istrage… »
"Vezao mi je ruke: I noge..." Žena iz Pančeva kojoj je partner sipao sonu kiselinu u oči u tužilaštvu iznela detalje mučenja…

"Vezao mi je ruke: I noge..." Žena iz Pančeva kojoj je partner sipao sonu kiselinu u oči u tužilaštvu iznela detalje mučenja…

Blic 26.04.2022
Nada S. (48) iz Pančeva koju je dve nedelje zlostavljao emotivni partner Zoran K. (53), a zatim sipao sonu kiselinu u oči saslušana je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu. Ona je do detalja ispričala kroz šta je sve prolazila. - Tokom istrage… »
Saznajemo: Žena iz Pančeva kojoj je partner sipao sonu kiselinu u oči u tužilaštvu iznela detalje mučenja

Saznajemo: Žena iz Pančeva kojoj je partner sipao sonu kiselinu u oči u tužilaštvu iznela detalje mučenja

Telegraf 26.04.2022
"Vezao mi je ruke i noge, a onda joj je sipao sonu kiselinu u oči", rekla je Nada u izjavi u tužilaštvu. Nada S. (48) iz Pančeva koju je dve nedelje zlostavljao emotivni partner Zoran K. (53), a zatim sipao sonu kiselinu u oči saslušana je u Osnovnom… »

Vesti dana »

Tramp otkrio sadržinu SMS poruke od Makrona

Tramp otkrio sadržinu SMS poruke od Makrona

Euronews pre 48 minutajoš 15 povezanih
Silovit ruski udar

Silovit ruski udar

Vesti online pre 58 minutajoš 14 povezanih
Ujutru sunčano, ali hladno vreme: Temperatura do šest stepeni

Ujutru sunčano, ali hladno vreme: Temperatura do šest stepeni

Newsmax Balkans pre 3 satajoš 13 povezanih