Повезане вести

Исповест жртве садисте из Панчева: Мучио је две недеље па сипао киселину у очи

Исповест жртве садисте из Панчева: Мучио је две недеље па сипао киселину у очи

Нова 26.04.2022
Нада С. (48) из Панчева коју је две недеље злостављао емотивни партнер Зоран К. (53), а затим јој сипао сону киселину у очи саслушана је у Основном јавном тужилаштву у Панчеву. Она је до детаља испричала кроз шта је све… »
"Везао ми је руке: И ноге..." Жена из Панчева којој је партнер сипао сону киселину у очи у тужилаштву изнела детаље мучења…

"Везао ми је руке: И ноге..." Жена из Панчева којој је партнер сипао сону киселину у очи у тужилаштву изнела детаље мучења…

Блиц 26.04.2022
Нада С. (48) из Панчева коју је две недеље злостављао емотивни партнер Зоран К. (53), а затим сипао сону киселину у очи саслушана је у Основном јавном тужилаштву у Панчеву. Она је до детаља испричала кроз шта је све пролазила… »
Сазнајемо: Жена из Панчева којој је партнер сипао сону киселину у очи у тужилаштву изнела детаље мучења

Сазнајемо: Жена из Панчева којој је партнер сипао сону киселину у очи у тужилаштву изнела детаље мучења

Телеграф 26.04.2022
"Везао ми је руке и ноге, а онда јој је сипао сону киселину у очи", рекла је Нада у изјави у тужилаштву. Нада С. (48) из Панчева коју је две недеље злостављао емотивни партнер Зоран К. (53), а затим сипао сону киселину у очи… »

Вести дана »