Povezane vesti
Patris Evra otkrio: "Prodavao sam drogu"
Sportske.net 27.04.2022
Bivši fudbaler Mančester junajteda Patris Evra otkrio je u razgovoru za "BBC" da je imao teško detinjstvo i da ga je fudbal spasio od toga da ostane na ulici. Poput mnogobrojnih igrača afričkog porekla, Patris Evra u svom detinjstvu nije imao osnovne… »
Dilovao sam drogu i prosio: Patris Evra otvorio dušu i šokirao planetu
Večernje novosti 27.04.2022
NEKADAŠNJI štoper Mančester junajteda Patris Evra ispričao je neverovatnu priču, a njome je, blago rečeno, šokirao javnost. Foto: EPA-EFE/Peter Powell Patris je jedan od najboljih igrača na poziciji levog beka u svojoj eri, obelodanio je koliko je… »
Šokantna ispovest - bivši igrač junajteda prodavao drogu! Vidićev nekadašnji saigrač otvorio dušu: Prosio sam na ulici!
Mondo 27.04.2022
Bivši igrač Mančester junajteda Patris Evra je ispričao detalje o teškom detinjstvu u Senegalu. Morao je da prodaje drogu, da prosi, sve kako bi preživeo... Bivši igrač Mančester junajteda Patris Evra je ispričao detalje o teškom detinjstvu u… »
Ispovest Evre: Seksualno me uznemiravali, dilovao sam i jeo iz kante za đubre
Nova 27.04.2022
Čuveni defanzivac Mančester junajteda otkrio je da progovori o svemu što mu je na duši. Patris Evra je bio kapiten „crvenih đavola“ i saigrač Nikole Vidića bio je na vrhuncu karijere jedan od najboljih levih bekova fudbala, ali je imao „Pre… »
Vesti dana »

Sedamnaest srpskih porodica iz Leposavića mora da napusti svoje domove
RTV pre 2 satajoš 13 povezanih

Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
N1 Info pre 35 minutajoš 5 povezanih

BLOG UŽIVO Počeo celodnevni studentski protest u Šapcu: Pešaci, biciklisti i bajkeri stigli iz cele Srbije
Nova pre 11 minutajoš 8 povezanih