Повезане вести

Патрис Евра открио: "Продавао сам дрогу"

Патрис Евра открио: "Продавао сам дрогу"

Спортске.нет 27.04.2022
Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Патрис Евра открио је у разговору за "ББЦ" да је имао тешко детињство и да га је фудбал спасио од тога да остане на улици. Попут многобројних играча афричког порекла, Патрис Евра у свом… »
Диловао сам дрогу и просио: Патрис Евра отворио душу и шокирао планету

Диловао сам дрогу и просио: Патрис Евра отворио душу и шокирао планету

Вечерње новости 27.04.2022
НЕКАДАШЊИ штопер Манчестер јунајтеда Патрис Евра испричао је невероватну причу, а њоме је, благо речено, шокирао јавност. Фото: ЕПА-ЕФЕ/Петер Повелл Патрис је један од најбољих играча на позицији левог бека у својој ери… »
Шокантна исповест - бивши играч јунајтеда продавао дрогу! Видићев некадашњи саиграч отворио душу: Просио сам на улици!

Шокантна исповест - бивши играч јунајтеда продавао дрогу! Видићев некадашњи саиграч отворио душу: Просио сам на улици!

Мондо 27.04.2022
Бивши играч Манчестер јунајтеда Патрис Евра је испричао детаље о тешком детињству у Сенегалу. Морао је да продаје дрогу, да проси, све како би преживео... Бивши играч Манчестер јунајтеда Патрис Евра је испричао детаље о тешком… »
Исповест Евре: Сексуално ме узнемиравали, диловао сам и јео из канте за ђубре

Исповест Евре: Сексуално ме узнемиравали, диловао сам и јео из канте за ђубре

Нова 27.04.2022
Чувени дефанзивац Манчестер јунајтеда открио је да проговори о свему што му је на души. Патрис Евра је био капитен „црвених ђавола“ и саиграч Николе Видића био је на врхунцу каријере један од најбољих левих бекова фудбала, али… »

Вести дана »