Povezane vesti
Patris Evra otkrio: "Prodavao sam drogu"
Sportske.net 27.04.2022
Bivši fudbaler Mančester junajteda Patris Evra otkrio je u razgovoru za "BBC" da je imao teško detinjstvo i da ga je fudbal spasio od toga da ostane na ulici. Poput mnogobrojnih igrača afričkog porekla, Patris Evra u svom detinjstvu nije imao osnovne… »
Dilovao sam drogu i prosio: Patris Evra otvorio dušu i šokirao planetu
Večernje novosti 27.04.2022
NEKADAŠNJI štoper Mančester junajteda Patris Evra ispričao je neverovatnu priču, a njome je, blago rečeno, šokirao javnost. Foto: EPA-EFE/Peter Powell Patris je jedan od najboljih igrača na poziciji levog beka u svojoj eri, obelodanio je koliko je teško… »
Šokantna ispovest - bivši igrač junajteda prodavao drogu! Vidićev nekadašnji saigrač otvorio dušu: Prosio sam na ulici!
Mondo 27.04.2022
Bivši igrač Mančester junajteda Patris Evra je ispričao detalje o teškom detinjstvu u Senegalu. Morao je da prodaje drogu, da prosi, sve kako bi preživeo... Bivši igrač Mančester junajteda Patris Evra je ispričao detalje o teškom detinjstvu u Senegalu… »
Ispovest Evre: Seksualno me uznemiravali, dilovao sam i jeo iz kante za đubre
Nova 27.04.2022
Čuveni defanzivac Mančester junajteda otkrio je da progovori o svemu što mu je na duši. Patris Evra je bio kapiten „crvenih đavola“ i saigrač Nikole Vidića bio je na vrhuncu karijere jedan od najboljih levih bekova fudbala, ali je imao „Pre fudbalske… »
Vesti dana »
Godišnjica NATO bombardovanja RTS-a: Pre 27 godina stradalo je 16 radnika ove medijske kuće na na svom radnom mestu
Blic pre 21 minutajoš 13 povezanih
Srbija je sa Orbanom dogovarala kačenje na rusku 'Družbu'. Šta sad?
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 10 povezanih
Pretežno sunčano uz umerenu oblačnost: Temperatura do 20 stepeni
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 12 povezanih