Povezane vesti

Ukrajina bez fudbalskog prvaka

Danas 27.04.2022
Čelnici Premijer lige stavili tačku na silom prekinutu sezonu. Usled rata sa Rusijom, fudbalsko prvenstvo Ukrajine ne može biti nastavljeno, pa niko neće biti šampion zemlje napadnute pre dva meseca. Poslednje utakmice odigrane su u decembru, nakon… »

Rat prekinuo prvenstvo, Ukrajina ostala bez šampiona

Nova 27.04.2022
Zbog ratnih dešavanja u državi, druga polusezona ukrajinske fudbalske lige neće biti održana. Na sastanku koji su klubovi održali u utorak, odlučeno je da se takmičenje obustavi. Sezona će biti završena bez prvaka, a konačni poredak će biti… »

Ukrajina bez šampiona

B92 27.04.2022
Ukrajinska Premijer liga neće biti nastavljena i niko neće biti proglašen za šampiona jer je u zemlji na snazi vanredno stanje zbog ruske invazije. Otkako je Rusija u februaru počela rat protiv Ukrajine nije odigrana nijedna fudbalska utakmica… »

Poznato ko će ići u LŠ iz Ukrajine

Sport klub 27.04.2022
Fudbalsko prvenstvo Ukrajine neće biti nastavljeno i niko neće biti proglašen prvakom jer je u zemlji na snazi vanredno stanje zbog ratnih dešavanja. Klubovi su silom prilika otišli na tromesečnu pauzu, a u trenutku prestanja igranja vodeći je bio… »

Ukrajina - nema šampiona ove sezone

Sportske.net 27.04.2022
Ukrajinska fudbaleska Premijer lige je prekinuta i titula za ovu sezonu neće biti dodeljena zbog vanrednog stanja u zemlji, odlučili su klubovi na zasedanju Generalne skupštine u utorak. "Plasman od 24. februara 2022. biće konačan i nijedna titula… »

Ukrajinski klubovi odlučili da ne nastave prvenstvo, bez šampiona ove sezone

Danas 27.04.2022
Ukrajinska fudbaleske Premijer lige je prekinuta i titula za ovu sezonu neće biti dodeljena zbog vanrednog stanja u zemlji, odlučili su klubovi na zasedanju Generalne skupštine u utorak. „Plasman od 24. februara 2022. biće konačan i nijedna titula… »

Ukrajinska fudbalska liga prekinuta, bez šampiona ove sezone

Novi magazin 27.04.2022
Ukrajinska fudbaleska liga je prekinuta i titula za ovu sezonu neće biti dodeljena zbog vanrednog stanja u zemlji, odlučili su klubovi na zasedanju Generalne skupštine u utorak. "Plasman od 24. februara 2022. biće konačan i nijedna titula neće biti… »

Ne nastavlja se prvenstvo u Ukrajini, bez šampiona ove sezone

Sportski žurnal 27.04.2022
Šahtjor, lider šampionata ispred kijevskog Dinama, neće osvojiti titulu, a oba tima će se naći u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ukrajinska fudbalska Premijer liga je prekinuta i titula za ovu sezonu neće biti dodeljena zbog vanrednog stanja u… »

Vesti dana »