Повезане вести

Истина је, веза нам је у кризи: Огласила се Барбара Бобак након прича о раскиду са Дарком Лазићем

Истина је, веза нам је у кризи: Огласила се Барбара Бобак након прича о раскиду са Дарком Лазићем

Вечерње новости 27.04.2022
ПЕВАЧ Дарко Лазић приведен је након што је направио неколико прекршаја, а непосредно пре скандала певач је испричао да је однос са девојком Барбаром Бобак паузиран, што је сад певачица и потврдила. Фото: Инстаграм/Дарко Лазић -… »
"Рекао ми је да има дозволу, нека га тамо да се отрезни": Даркова мама очајна: "Боље је што је раскинуо са Барбаром"

"Рекао ми је да има дозволу, нека га тамо да се отрезни": Даркова мама очајна: "Боље је што је раскинуо са Барбаром"

Блиц 27.04.2022
Певач Дарко Лазић направио је низ прекршаја у саобраћају због чега је задржан у полицији, а он ће највероватније у току дана бити спроведен код судије за прекршаје. Дарко је пре привођења због брзе вожње на ауто-путу био је на… »
Кад је сазнала за привођење и дрогу Барбара се огласила и признала: "Дарко и ја смо раскинули, не чујемо се"

Кад је сазнала за привођење и дрогу Барбара се огласила и признала: "Дарко и ја смо раскинули, не чујемо се"

Блиц 27.04.2022
Певач Дарко Лазић задржан је у полицији након што је направио низ прекршаја у саобраћају, а непосредно пре тога он је причао како је његова веза са колегиницом Барбаром Бобак готова, што је сада потврдила и она. Наиме, након што… »
Девојка Дарка Лазића за Нова.рс: Нисмо заједно, не знам шта је радио

Девојка Дарка Лазића за Нова.рс: Нисмо заједно, не знам шта је радио

Нова 27.04.2022
Певач је синоћ ухапшен након низа прекршаја у вожњи, а сада се за наш портал овим поводом огласила певачица Барбара Бобак и открила детаље њиховог односа. Барбара се након Лазићевог привођења, због пребрзе вожње под дејством… »
Барбара Бобак се огласила након прича о раскиду са Дарком: Певачица одлучила да стави тачку на везу, открила истину

Барбара Бобак се огласила након прича о раскиду са Дарком: Певачица одлучила да стави тачку на везу, открила истину

Курир 27.04.2022
Певач Дарко Лазић приведен је након што је направио неколико прекршаја, а непосредно пре скандала, певач је испричао да је однос са девојком Барбаром Бобак паузиран, што је сад певачица и потврдила. - Тачно је да Дарко и ја већ… »
Испливали шок детаљи из ћелије: "Дарко урла на сав глас, плаче и псује, не верује шта га је снашло"

Испливали шок детаљи из ћелије: "Дарко урла на сав глас, плаче и псује, не верује шта га је снашло"

Блиц 27.04.2022
Фолкер Дарко Лазић приведен је након што је направио неколико саобраћајних прекршаја, а приликом одређивања притвора одузете су му личне ствари које је имао са собом. Како наводи извор за Курир певачу је притвор тешко пао, па се… »
Даркова мајка у шоку: Рекао ми је да има дозволу, не знам за раскид са Барбаром

Даркова мајка у шоку: Рекао ми је да има дозволу, не знам за раскид са Барбаром

Нова 27.04.2022
Певачу Дарку Лазићу одређен је притвор и он ће највероватније у току дана бити из полицијске ћелије спроведен код судије за прекршаје. Лазићеви најближи су без текста, а његова мајка Бранка Лазић је од новинара чула да јој је… »
Дарко Лазић прави сцене у притвору: Псује, урла и плаче

Дарко Лазић прави сцене у притвору: Псује, урла и плаче

Нова 27.04.2022
Некадашњем победнику "Звезда Гранда" тешко је пало то што је завршио иза решетака. Лазићу је одређен притвор и он ће највероватније у току дана бити из полицијске ћелије спроведен код судије за прекршаје. Како сазнајемо из… »
Овако је Дарко Лазић причао да мења живот из корена,: па после две недеље пао на алко и дрога тесту

Овако је Дарко Лазић причао да мења живот из корена,: па после две недеље пао на алко и дрога тесту

Блиц 27.04.2022
Певач Дарко Лазић приведен је рано јутрос због тога што је прекорачио брзину у саобраћају. Он је возио 117 километара на сат на месту где је ограничење 80. Како домаћи медији пишу, Лазићу је измерено 0,91 промила алкохола, а био… »

Вести дана »