Povezane vesti
Istina je, veza nam je u krizi: Oglasila se Barbara Bobak nakon priča o raskidu sa Darkom Lazićem
Večernje novosti 27.04.2022
PEVAČ Darko Lazić priveden je nakon što je napravio nekoliko prekršaja, a neposredno pre skandala pevač je ispričao da je odnos sa devojkom Barbarom Bobak pauziran, što je sad pevačica i potvrdila. Foto: Instagram/Darko Lazić - Istina je da nam… »
"Rekao mi je da ima dozvolu, neka ga tamo da se otrezni": Darkova mama očajna: "Bolje je što je raskinuo sa Barbarom"
Blic 27.04.2022
Pevač Darko Lazić napravio je niz prekršaja u saobraćaju zbog čega je zadržan u policiji, a on će najverovatnije u toku dana biti sproveden kod sudije za prekršaje. Darko je pre privođenja zbog brze vožnje na auto-putu bio je na rođendanskoj… »
Kad je saznala za privođenje i drogu Barbara se oglasila i priznala: "Darko i ja smo raskinuli, ne čujemo se"
Blic 27.04.2022
Pevač Darko Lazić zadržan je u policiji nakon što je napravio niz prekršaja u saobraćaju, a neposredno pre toga on je pričao kako je njegova veza sa koleginicom Barbarom Bobak gotova, što je sada potvrdila i ona. Naime, nakon što je saznala za… »
Barbara Bobak se oglasila nakon priča o raskidu sa Darkom: Pevačica odlučila da stavi tačku na vezu, otkrila istinu
Kurir 27.04.2022
Pevač Darko Lazić priveden je nakon što je napravio nekoliko prekršaja, a neposredno pre skandala, pevač je ispričao da je odnos sa devojkom Barbarom Bobak pauziran, što je sad pevačica i potvrdila. - Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo… »
Devojka Darka Lazića za Nova.rs: Nismo zajedno, ne znam šta je radio
Nova 27.04.2022
Pevač je sinoć uhapšen nakon niza prekršaja u vožnji, a sada se za naš portal ovim povodom oglasila pevačica Barbara Bobak i otkrila detalje njihovog odnosa. Barbara se nakon Lazićevog privođenja, zbog prebrze vožnje pod dejstvom narkotika i… »
Isplivali šok detalji iz ćelije: "Darko urla na sav glas, plače i psuje, ne veruje šta ga je snašlo"
Blic 27.04.2022
Folker Darko Lazić priveden je nakon što je napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja, a prilikom određivanja pritvora oduzete su mu lične stvari koje je imao sa sobom. Kako navodi izvor za Kurir pevaču je pritvor teško pao, pa se ponaša vrlo… »
Darko Lazić pravi scene u pritvoru: Psuje, urla i plače
Nova 27.04.2022
Nekadašnjem pobedniku "Zvezda Granda" teško je palo to što je završio iza rešetaka. Laziću je određen pritvor i on će najverovatnije u toku dana biti iz policijske ćelije sproveden kod sudije za prekršaje. Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora… »
Darkova majka u šoku: Rekao mi je da ima dozvolu, ne znam za raskid sa Barbarom
Nova 27.04.2022
Pevaču Darku Laziću određen je pritvor i on će najverovatnije u toku dana biti iz policijske ćelije sproveden kod sudije za prekršaje. Lazićevi najbliži su bez teksta, a njegova majka Branka Lazić je od novinara čula da joj je sin uhapšen… »
Ovako je Darko Lazić pričao da menja život iz korena,: pa posle dve nedelje pao na alko i droga testu
Blic 27.04.2022
Pevač Darko Lazić priveden je rano jutros zbog toga što je prekoračio brzinu u saobraćaju. On je vozio 117 kilometara na sat na mestu gde je ograničenje 80. Kako domaći mediji pišu, Laziću je izmereno 0,91 promila alkohola, a bio je pozitivan i… »
Vesti dana »
Održan protest poljoprivrednika u Bogatiću, imali i građanski plenum o studentima i litijumu
Danas pre 5 satijoš 32 povezane
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih
Međunarodni krivični sud pozvao države članice da se suprotstave Trampovim sankcijama
Beta pre 3 satajoš 34 povezane
Protest u Nišu: Profesorke nisu šahovske figure da ih pomerate kako vam padne na pamet
Beta pre 4 satijoš 52 povezane