Povezane vesti
"Moj muž" pedeseti put: Jubilarno izvođenje na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta
Večernje novosti 27.04.2022
PREDSTAVA "Moj muž" Jugoslovenskog dramskog, za koju se uvek traži karta više, nastala po istoimenoj zbirci priča Rumene Bužarovske u režiji Jovane Tomić, u četvrtak 28. aprila biće izvedena pedeseti put. foto:Đorđe Tomić U predstavi (koja je… »
Večeras 50. izvođenje predstave „Moj muž“ na sceni Studio Jugoslovenskog dramskog pozorišta
Danas 27.04.2022
Hit predstava „Moj muž“, nastala po istoimenoj zbirci priča Rumene Bužarovske, u režiji Jovane Tomić, koja od aprila 2021. kada je premijerno izvedena na sceni Studio Jugoslovenskog dramskog pozorišta beleži veliki uspeh, večeras će biti… »
Traži se karta više: Predstava „Moj muž“ 50. put u JDP-u
Nova 27.04.2022
Predstava "Moj muž", za koju se uvek traži karta više, nastala po istoimenoj zbirci priča Rumene Bužarovske u režiji Jovane Tomić, u četvrtak 28. aprila biće izvedena pedeseti put u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kaže se u saopštenju . U… »
Vesti dana »
Dan žalosti u Republici Srpskoj i Distriktu Brčko zbog nesreće u Novom Sadu
Politika pre 1 satjoš 176 povezanih
Inženjer: Netačna tvrdnja da nije bilo radova na nadstrešnici Železničke stanice
Beta pre 8 satijoš 13 povezanih
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, protestni skup u tišini
BBC News pre 58 minutajoš 162 povezane
Hrvatski premijer Plenković izrazio saučešće povodom tragedije u Novom Sadu
Politika pre 1 satjoš 96 povezanih
Dan posle tragedije u Novom Sadu: 20 ljudi ide na saslušanje, troje povređenih ponovo operisani
Sputnik pre 41 minutajoš 86 povezanih