Povezane vesti
"Moj muž" pedeseti put: Jubilarno izvođenje na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta
Večernje novosti 27.04.2022
PREDSTAVA "Moj muž" Jugoslovenskog dramskog, za koju se uvek traži karta više, nastala po istoimenoj zbirci priča Rumene Bužarovske u režiji Jovane Tomić, u četvrtak 28. aprila biće izvedena pedeseti put. foto:Đorđe Tomić U predstavi (koja je… »
Večeras 50. izvođenje predstave „Moj muž“ na sceni Studio Jugoslovenskog dramskog pozorišta
Danas 27.04.2022
Hit predstava „Moj muž“, nastala po istoimenoj zbirci priča Rumene Bužarovske, u režiji Jovane Tomić, koja od aprila 2021. kada je premijerno izvedena na sceni Studio Jugoslovenskog dramskog pozorišta beleži veliki uspeh, večeras će biti… »
Traži se karta više: Predstava „Moj muž“ 50. put u JDP-u
Nova 27.04.2022
Predstava "Moj muž", za koju se uvek traži karta više, nastala po istoimenoj zbirci priča Rumene Bužarovske u režiji Jovane Tomić, u četvrtak 28. aprila biće izvedena pedeseti put u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kaže se u saopštenju . U… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih