Повезане вести
Бајденов син спавао са женом покојног брата - откривене шок поруке: Председник САД окривио Русе, па се угризао за језик!
Мондо 27.04.2022
Син америчког председника је наводно захтевао да се његова љубавница тестира на вирус и да му одмах саопшти резултат. Син америчког председника је наводно захтевао да се његова љубавница тестира на вирус и да му одмах саопшти… »
Фокс Њуз: Хантер Бајден жени свог покојног брата и љубавници Хејли тестирај се на ХИВ и одмах ми пошаљи резултат видео
Курир 27.04.2022
Син председника Џоа Бајдена, Хантер Бајден, инсистирао је 2018. да се једна од његових љубавница – која је такође била удовица његовог покојног брата – одмах тестира на ХИВ и да му одмах пријави резултат, према имејловима… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана