Povezane vesti
Bajdenov sin spavao sa ženom pokojnog brata - otkrivene šok poruke: Predsednik SAD okrivio Ruse, pa se ugrizao za jezik!
Mondo 27.04.2022
Sin američkog predsednika je navodno zahtevao da se njegova ljubavnica testira na virus i da mu odmah saopšti rezultat. Sin američkog predsednika je navodno zahtevao da se njegova ljubavnica testira na virus i da mu odmah saopšti rezultat. Sin… »
Foks Njuz: Hanter Bajden ženi svog pokojnog brata i ljubavnici Hejli testiraj se na HIV i odmah mi pošalji rezultat video
Kurir 27.04.2022
Sin predsednika Džoa Bajdena, Hanter Bajden, insistirao je 2018. da se jedna od njegovih ljubavnica – koja je takođe bila udovica njegovog pokojnog brata – odmah testira na HIV i da mu odmah prijavi rezultat, prema imejlovima koje je dobio Foks Njuz. U… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 30 minutajoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane