Povezane vesti

Nova: Zašto gorivo u Srbiji neće biti jeftinije bez obzira na ograničenje cene

Nova: Zašto gorivo u Srbiji neće biti jeftinije bez obzira na ograničenje cene

Nova 27.04.2022
Novine "Nova", u četvrtak, pišu da je bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović u svojoj odbrani pred sudom optužila nekadašnjeg ministra policije Nebojšu Stefanovića da je štitio vođu kriminalnog klana… »
„Stefanović, tužioci i policajci“: Šta je u razgovorima o kojima Dijana govori

„Stefanović, tužioci i policajci“: Šta je u razgovorima o kojima Dijana govori

Nova 27.04.2022
Suđenje nekadašnjoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović održano je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, a ona je tom prilikom istakla da nije kriva, te da je postupala po nalogu bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića. Hrkalović je istakla i da… »
Hrkalović iznela odbranu: Sve sam radila po nalogu Nebojše Stefanovića

Hrkalović iznela odbranu: Sve sam radila po nalogu Nebojše Stefanovića

Nova 27.04.2022
Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, u nastavku suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu, iznela je detaljnu odbranu po svim navodima iz optužnice i tom prilikom je negirala krivično delo trgovina uticajem za koje se tereti. „U vezi prve… »
Hrkalovićeva ostaje u kućnom pritvoru: Odbijen zahtev advokata Đukanovića

Hrkalovićeva ostaje u kućnom pritvoru: Odbijen zahtev advokata Đukanovića

Nova 27.04.2022
Zahtev advokata Dijane Hrkalović, Vladimira Đukanovića, da se bivšoj državnoj sekretarki MUP zameni kućni pritvor blažom merom, odbijen je danas u Specijalnom sudu. Đukanović je prethodno istakao da, nakon što je Hrkalovićeva iznela svoju… »
Dijana Hrkalović tvrdi da ne poznaje Belivuka, sud odbio da joj ukine kućni pritvor

Dijana Hrkalović tvrdi da ne poznaje Belivuka, sud odbio da joj ukine kućni pritvor

RTS 27.04.2022
Sudsko veće Specijalnog suda odbilo je da ukine kućni pritvor bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović, jer i dalje, kako je navedeno, postoje razlozi zbog kojih joj je ta mera određena. Dijana Hrkalović negirala je da poznaje… »
Dijana Hrkalović: Stefanović mi rekao da izveštaj o veštačenju Belivukovog mobilnog ne pošaljem tužilaštvu

Dijana Hrkalović: Stefanović mi rekao da izveštaj o veštačenju Belivukovog mobilnog ne pošaljem tužilaštvu

Danas 27.04.2022
Dijana Hrkalović, nekadašnja državna sekretarka MUP-a danas je iznoseći odbranu pred većem Specijalnog suda za krivično delo koje joj se stavlja na teret okrivila nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića. Kako je istakla… »
Odbrana Dijane Hrkalović na sudu: "samo sam prenosila stefanovićeva naređenja, sve sam radila po njegovom nalogu"

Odbrana Dijane Hrkalović na sudu: "samo sam prenosila stefanovićeva naređenja, sve sam radila po njegovom nalogu"

Blic 27.04.2022
“I ja i moji saradnici bili smo dužni da ga obaveštavamo ministra Nebojšu Stefanovića o stvarima u kojima se on pominje lično, i da mu ako traži dostavlji materijale, a ja sam samo radila po njegovom naređenju i prenosila ih drugima”, rekla je… »
"Stefanović je bio drzak i bezobrazan" Dijana Hrkalović iznosi odbranu: Sve sam radila po nalogu ministra!

"Stefanović je bio drzak i bezobrazan" Dijana Hrkalović iznosi odbranu: Sve sam radila po nalogu ministra!

Kurir 27.04.2022
Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka upravo je počela iznošenje svoje odbrane na optužbe koje su joj stavljene na teret. Ona je za govornicu izašla noseći nekoliko papira, pa je sudija je upozorila da odbranu ne može da čita ali da može… »

Vesti dana »