Повезане вести

Нова: Зашто гориво у Србији неће бити јефтиније без обзира на ограничење цене

Нова: Зашто гориво у Србији неће бити јефтиније без обзира на ограничење цене

Нова 27.04.2022
Новине "Нова", у четвртак, пишу да је бивша државна секретарка у Министарству унутрашњих послова Дијана Хркаловић у својој одбрани пред судом оптужила некадашњег министра полиције Небојшу Стефановића да је штитио вођу… »
„Стефановић, тужиоци и полицајци“: Шта је у разговорима о којима Дијана говори

„Стефановић, тужиоци и полицајци“: Шта је у разговорима о којима Дијана говори

Нова 27.04.2022
Суђење некадашњој секретарки МУП Дијани Хркаловић одржано је данас у Специјалном суду у Београду, а она је том приликом истакла да није крива, те да је поступала по налогу бившег министра полиције Небојше Стефановића. Хркаловић… »
Хркаловић изнела одбрану: Све сам радила по налогу Небојше Стефановића

Хркаловић изнела одбрану: Све сам радила по налогу Небојше Стефановића

Нова 27.04.2022
Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка МУП, у наставку суђења у Специјалном суду у Београду, изнела је детаљну одбрану по свим наводима из оптужнице и том приликом је негирала кривично дело трговина утицајем за које се… »
Хркаловићева остаје у кућном притвору: Одбијен захтев адвоката Ђукановића

Хркаловићева остаје у кућном притвору: Одбијен захтев адвоката Ђукановића

Нова 27.04.2022
Захтев адвоката Дијане Хркаловић, Владимира Ђукановића, да се бившој државној секретарки МУП замени кућни притвор блажом мером, одбијен је данас у Специјалном суду. Ђукановић је претходно истакао да, након што је Хркаловићева… »
Дијана Хркаловић тврди да не познаје Беливука, суд одбио да јој укине кућни притвор

Дијана Хркаловић тврди да не познаје Беливука, суд одбио да јој укине кућни притвор

РТС 27.04.2022
Судско веће Специјалног суда одбило је да укине кућни притвор бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић, јер и даље, како је наведено, постоје разлози због којих јој је та мера одређена. Дијана Хркаловић негирала је да… »
Дијана Хркаловић: Стефановић ми рекао да извештај о вештачењу Беливуковог мобилног не пошаљем тужилаштву

Дијана Хркаловић: Стефановић ми рекао да извештај о вештачењу Беливуковог мобилног не пошаљем тужилаштву

Данас 27.04.2022
Дијана Хркаловић, некадашња државна секретарка МУП-а данас је износећи одбрану пред већем Специјалног суда за кривично дело које јој се ставља на терет окривила некадашњег министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића. Како… »
Одбрана Дијане Хркаловић на суду: "само сам преносила стефановићева наређења, све сам радила по његовом налогу"

Одбрана Дијане Хркаловић на суду: "само сам преносила стефановићева наређења, све сам радила по његовом налогу"

Блиц 27.04.2022
“И ја и моји сарадници били смо дужни да га обавештавамо министра Небојшу Стефановића о стварима у којима се он помиње лично, и да му ако тражи достављи материјале, а ја сам само радила по његовом наређењу и преносила их… »
"Стефановић је био дрзак и безобразан" Дијана Хркаловић износи одбрану: Све сам радила по налогу министра!

"Стефановић је био дрзак и безобразан" Дијана Хркаловић износи одбрану: Све сам радила по налогу министра!

Курир 27.04.2022
Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка управо је почела изношење своје одбране на оптужбе које су јој стављене на терет. Она је за говорницу изашла носећи неколико папира, па је судија је упозорила да одбрану не може да… »

Вести дана »