Povezane vesti
Kontranapad na virtuelnu stvarnost
Politika 27.04.2022
Nemam neki konkretan recept po kojem stvaram, nemam ni neki određeni metod kojim dolazim do radova. Oni su u datom trenutku određeni i mojim aktuelnim stavom prema samoj umetnosti, a taj stav je promenljiv. Što reče Vlado Martek, „tri puta godišnje… »
Priznanje iz Njujorka za srpske umetnike: Srpski paviljon među deset najboljih u Veneciji
Blic 27.04.2022
Paviljon Srbije na kome je izložen projekat "Hod sa vodom", delo umetnika Vladimira Nikolića i kustosa Biljane Ćirić, uvršten je među deset najboljih na 59. Međunarodnoj izložbi savremene umetnosti u Veneciji po izboru portala artsy.net… »
Nikolić ljut na MSU: Moja supruga izigravala hostesu u Veneciji
Nova 27.04.2022
Bio sam doveden u situaciju da najavim okazivanje nastupa u Veneciji i moglo je da se desi da Srbija nema svog predstavnika na Venecijanskom bijenalu, kazao je za N1 Vladimir Nikolić koji sa svojim projektom "Hod sa vodom" predstavlja našu zemlju na 59… »
Nikolić: Nisam hteo da se pojavim na otvaranju u Veneciji, ništa nije u redu
N1 Info 27.04.2022
Na nedavno otvorenom Bijenalu u Veneciji, Srbiju predstavlja umetnik Vladimir Nikolić sa radom "Hod sa vodom". Portal Artsy, specijalizovan za kulturu, stavio je srpski paviljon u najboljih deset koje publika ne treba da propusti da poseti. Da je naš… »
Vesti dana »
Inženjerska komora: Sud časti prikuplja dokumentaciju za utvrđivanje uzroka nesreće u Novom Sadu
Radio 021 pre 41 minutajoš 193 povezane
Đurić sa Blanarom: Podrška Slovačke na putu ka EU i po pitanju KiM od izuzetnog značaja
Kurir pre 11 minutajoš 56 povezanih
(Video) "zabranjeno je da o tome govoriš": Haos na konferenciji Zaharove: Zazvonio joj je telefon nakon velikog udara na Ukrajinu, nastala je pometnja
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih
Ušli smo u kuću u kojoj je uhapšen Alija Balijagić: Pogledajte u kakvom užasu se krio!
Telegraf pre 1 satjoš 95 povezanih
Pogačar: Ukoliko Relja ne bude pušten, tek će onda uslediti blokade svih institucija
Radio 021 pre 1 satjoš 41 povezana