Повезане вести
Амбасадор хил са супругом Џули посадио амерички јавор: Београд је данас много лепши него пре 40 година кад сам ја у њему…
Курир 27.04.2022
БЕОГРАД - У оквиру акције „Дрво за Београд” градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић посадио је данас, заједно са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кристофером Хилом и његовом супругом Џули три саднице америчког… »
Амбасадор Хил: Београд је данас много лепши него када сам отишао
Блиц 27.04.2022
Амбасадор САД Кристофер Хил са супругом Џули и градоначелник Београда Зоран Радојичић посадили су данас на обали Саве, између Газеле и Старог савског моста три дрвета америчког јавора, у акцији чији је циљ да 25 одсто урбаних… »
Кристофер Хил: Београд је данас много лепши него када сам отишао
Еуроневс 27.04.2022
Амбасадор САД Кристофер Хил је данас са супругом Џули и градоначелником Београда Зораном Радојичићем посадио на обали Саве, између Газеле и Старог савског моста три дрвета америчког јавора, у акцији чији је циљ да 25 одсто… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 13 минутајош 22 повезане
Два тела пронађена у стану у Никшићу: Полиција трага за осумњиченим за злочин
Еуроневс пре 12 минутајош 16 повезаних
Трипл-дабл фантастичног рукија Пеликанса! Дерик Квин је ново НБА чудо: Импресивне бројке 13. пика на драфту у поразу од Спарса! (видео)
Курир пре 43 минутајош 13 повезаних
Големе колоне на излазу из Србије, већ се стварају гужве! Упућен посебан апел: Водите рачуна о овоме на путу
Ало пре 43 минутајош 9 повезаних