Povezane vesti
Ambasador hil sa suprugom Džuli posadio američki javor: Beograd je danas mnogo lepši nego pre 40 godina kad sam ja u njemu…
Kurir 27.04.2022
BEOGRAD - U okviru akcije „Drvo za Beograd” gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić posadio je danas, zajedno sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom i njegovom suprugom Džuli tri sadnice američkog javora na levoj obali… »
Ambasador Hil: Beograd je danas mnogo lepši nego kada sam otišao
Blic 27.04.2022
Ambasador SAD Kristofer Hil sa suprugom Džuli i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić posadili su danas na obali Save, između Gazele i Starog savskog mosta tri drveta američkog javora, u akciji čiji je cilj da 25 odsto urbanih delova grada bude pod… »
Kristofer Hil: Beograd je danas mnogo lepši nego kada sam otišao
Euronews 27.04.2022
Ambasador SAD Kristofer Hil je danas sa suprugom Džuli i gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem posadio na obali Save, između Gazele i Starog savskog mosta tri drveta američkog javora, u akciji čiji je cilj da 25 odsto urbanih delova grada bude pod… »
Vesti dana »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 41 minutajoš 15 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Alkaraz kao da igra protiv početnika: Kladionice otpisale Novaka Đokovića u finalu! Pogledajte šokantne kvote, pa da li je ovo realno?
Kurir pre 41 minutajoš 8 povezanih