Повезане вести
Адвокат Дијане Хркаловић за сведоке предложио Небојшу Стефановића и Владимира Ребића
ИндексОнлине 27.04.2022
БЕОГРАД – Правни заступник бивше државне секретарке Министарства унутрашњих послова Дијане Хркаловић, адвокат Владимир Дјукановић данас је на судјењу Хркаловић, за сведоке предложио некадашњег министра унутрашњих послова… »
Ђукановић: Стефановић се више пута помиње у оптужном предлогу, предложио сам га за сведока
Ало 27.04.2022
Бранилац бивше државне секретарке МУП-а Србије Дијане Хркаловић адвокат Владимир Ðукановић изјавио је после данашњег суђења да се бивши министар унутрашњих послова Небојша Стефановић више пута помиње у исказима сведока и у… »
Дијана Хркаловић: Све сам радила по налогу Небојше Стефановића
Луфтика 27.04.2022
Дијана Хркаловић у наставку суђења изнела је детаљну одбрану по свим наводима из оптужнице и том приликом је негирала кривично дело трговина утицајем за које се терети. – У вези прве тачке оптужног предлога, предметни извештај… »
Вести дана »
Вучић са тимовима задуженим за енергетску стабилност и безбедност земље
НИН пре 23 минутајош 31 повезана
Тајланд и Камбоџа на ивици рата: Најмање четворо мртвих, у току евакуације, цивили беже пред артиљеријом
Нова пре 13 минутајош 33 повезане
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 34 повезане
Важно обавештење за Београђане, а тиче се легализације: Ово су услужни центри у општинама за помоћ грађанима
Курир пре 13 минутајош 23 повезане