Povezane vesti

Vanja Ejdus pred novim izazovom: U predstavi ubijam muža, zato sam i heroj i antiheroj, u zavisnosti iz čije perspektive…

Vanja Ejdus pred novim izazovom: U predstavi ubijam muža, zato sam i heroj i antiheroj, u zavisnosti iz čije perspektive…

Kurir 27.04.2022
Premijera predstave "Uspavanka za Aleksiju Rajčić", po tekstu Đorđa Kosića a u režiji Juga Đorđevića, biće održana 30. aprila na sceni "Raša Plaović" Narodnog pozorišta u Beogradu. Glavnu ulogu tumači glumica Vanja Ejdus, ćerka srpskog barda teatra… »
Sloboda je - u zatvoru: "Uspavanka za Aleksiju Rajčić" na sceni Narodnog pozorišta

Sloboda je - u zatvoru: "Uspavanka za Aleksiju Rajčić" na sceni Narodnog pozorišta

Večernje novosti 27.04.2022
PO tekstu Đorđa Kosića i u režiji Juga Đorđevića nastala je predstava "Uspavanka za Aleksiju Rajčić", čije je premijerno izvođenje 30. aprila na Sceni "Raša Plaović" Narodnog pozorišta. "Uspavanka za Aleksiju Rajčić", Foto M. Janković Kosiću je ova drama… »
Vanja Ejdus: Uloga Aleksije je moj vid borbe protiv nemoći

Vanja Ejdus: Uloga Aleksije je moj vid borbe protiv nemoći

Nova 27.04.2022
Nemoć je svuda. U društvu kojem živimo, nemoć zbog bede, nemaštine… Nemoćnim te čine mnoge stvari i nepravda koja te okružuje. Shvatila sam da je moja borba odabir onoga šta ću da radim i načina na koji ću to da radim, kaže glumica Vanja Ejdus uoči… »

Vesti dana »