Povezane vesti

VIDEO Niko kao Nikola Jokić: Još jedna MVP sezona za pamćenje

VIDEO Niko kao Nikola Jokić: Još jedna MVP sezona za pamćenje

Nova 28.04.2022
Aktuelni MVP NBA lige Nikola Jokić ispao je sa Denver Nagetsima u prvoj rundi plej-ofa od Golden Stejt Voriorsa. Ipak, Jokićeva sezona će ostati upamćena po mnogobrojnim rekordima i bravurama na terenu, a uskoro bi trebalo da bude krunisana i novom… »
VIDEO Ovakvu inteligenciju nema niko: Jokićev potez koji je zadivio NBA

VIDEO Ovakvu inteligenciju nema niko: Jokićev potez koji je zadivio NBA

Nova 28.04.2022
Kad je u elementu stvarno ne možete da ga zaustavite. Srpski košarkaš Nikola Jokić i Denver Nagetsi su eliminisani u prvoj rundi plej-ofa NBA lige. Poraženi su u petoj utakmici od Golden Stejt Voriorsa u San Francisku sa 102:98 i time je njihova… »
Kraj za Jokića, ispao je iz NBA plejofa! Još jedna nestvarna partija MVP-a, ali njegov tim se raspao!

Kraj za Jokića, ispao je iz NBA plejofa! Još jedna nestvarna partija MVP-a, ali njegov tim se raspao!

Mondo 28.04.2022
Nikola Jokić je ispao iz NBA plejofa. Jednostavno, sam nije mogao protiv ovakvih Golden Stejt Voriorsa. Nikola Jokić je ispao iz NBA plejofa. Jednostavno, sam nije mogao protiv ovakvih Golden Stejt Voriorsa. Sa jedne strane Stef Kari, Klej Tompson… »
Tužan kraj sezone za Nikolu Jokića: Denver vodio, pa ispao od Voriorsa

Tužan kraj sezone za Nikolu Jokića: Denver vodio, pa ispao od Voriorsa

Nova 28.04.2022
Da je moglo drugačije, moglo je. Navijači Denvera žaliće se i na neke odluke arbitara. Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Golden Stejt Voriorsa 102:98 u petoj utakmici prve runde plej-ofa zapada NBA lige. To znači i kraj sezone za Denver koji… »
Provokacija! Stef Kari "uspavao" Jokića i Denver: Rešio meč i izbacio MVP-a, pa sve proslavio ovim potezom! (video)

Provokacija! Stef Kari "uspavao" Jokića i Denver: Rešio meč i izbacio MVP-a, pa sve proslavio ovim potezom! (video)

Mondo 28.04.2022
Najbolji igrač Golden Stejta odigrao je sjajan meč, a onda je to proslavio na pomalo provokativan način. Najbolji igrač Golden Stejta odigrao je sjajan meč, a onda je to proslavio na pomalo provokativan način. Jednostano nije mogao sam Nikola… »

Vesti dana »