Povezane vesti
Besplatno parkiranje u Novom Sadu tokom prvomajskih praznika
RTV 28.04.2022
NOVI SAD - JKP "Parking sеrvis” obavеštava građanе da sе za vrеme prvomajskih praznika nеćе naplaćivati parkiranjе u gradu, od nеdеljе 1. maja do utorka 3. maja 2022. godinе. ”NS bike” sistеm ćе u toku praznika raditi nеsmеtano… »
Besplatan parking u gradu za vreme prvomajskih praznika
Moj Novi Sad 28.04.2022
JKP "Parking servis" obaveštava građane da se za vreme prvomajskih praznika neće naplaćivati parkiranje u gradu, od nedelje, 1. do utorka, 3. maja. "NS bike" sistem će u toku praznika raditi nesmetano, a novi korisnici moći će da se registruju… »
Bez naplate parkinga za vreme prvomajskih praznika
Dnevnik 28.04.2022
Za vreme prvomajskih praznika, JKP „Parking servis” neće naplaćivati parkiranje u gradu, od nedelje 1. maja do utorka 3 maja. ”NS bike” sistem će u toku praznika raditi nesmetano, a novi korisnici moći će da se registruju nakon praznika… »
Vesti dana »

"Ovo je neuspeli uranak" Vučić o današnjem protestu ispred Vlade Srbije: Jedan tužni skup, tri puta manje ljudi nego što su očekivali
Kurir pre 23 minutajoš 100 povezanih

Ovo je komšija porodice koji je nastradao s njima u septičkoj jami kod Topole: Vladimir se ugušio od amonijaka, kolege se opraštaju od njega (foto)
Kurir pre 23 minutajoš 65 povezanih

Dve manje grupe građana deli policijski kordon ispred Skupštine (VIDEO)
Insajder pre 40 minutajoš 35 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 29 minutajoš 20 povezanih

"Sporazum o mineralima između SAD i Ukrajine je puno ekonomsko partnerstvo"
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih