Повезане вести

Једва чекамо да далилу доведе кући! Анђелов најбољи друг открио шта мисли о његовом односу са Драгојевићком: Бољу није имао!…

Једва чекамо да далилу доведе кући! Анђелов најбољи друг открио шта мисли о његовом односу са Драгојевићком: Бољу није имао!…

Курир 28.04.2022
Анђело Ранковић и Далила Драгојевић су последњих дана све приснији, они су на журки која је била у уторак чак имали и интимне додире које су сви задругари видели, а због којих је Филип Цар горе од беса. Током емисије "Питања… »
САД је далила дежурна: Драгојевићку осудили због мувања са Анђелом, а она пресекла! Окреће нови лист (видео)

САД је далила дежурна: Драгојевићку осудили због мувања са Анђелом, а она пресекла! Окреће нови лист (видео)

Курир 28.04.2022
Далила Драгојевић открила је како ће се сада понашати с обзиром да је добила надимак "дежурна" који је сама дала Ани Јовановић. Гледаоце је занимало због чега је одмах отишла код Анђела када је раскинула са Филипом. - Не бих… »
Далила све ближа с анђелом, а Цар не жели ни да чује за бившу: Неће јој се свидети шта је рекао за њу - Далеко јој кућа…

Далила све ближа с анђелом, а Цар не жели ни да чује за бившу: Неће јој се свидети шта је рекао за њу - Далеко јој кућа…

Мондо 28.04.2022
Филип Цар је прокоментарисао новонасталу ситуацију између бивше девојке Далиле Драгојевић и Анђела Ранковића. Филип Цар је прокоментарисао новонасталу ситуацију између бивше девојке Далиле Драгојевић и Анђела Ранковића. Однос… »
Далили се свиђа анђело, далеко јој лепа кућа! Цар неће да чује за бившу, Драгојевићки ће пасти ролетна кад сазна за ово…

Далили се свиђа анђело, далеко јој лепа кућа! Цар неће да чује за бившу, Драгојевићки ће пасти ролетна кад сазна за ово…

Курир 28.04.2022
Филип Цар је на позив Дрвета мудрости стигао у Рајски врт где је отворено проговорио о односу са Далилом Драгојевић након раскида. Он је искрено проговорио и о њеном односу са Анђелом Ранковић који је и више него присан… »
Цар пресекао! Открио да ли планира везу са Аном! Далила помно слушала, а овоме се никако није надала! (видео)

Цар пресекао! Открио да ли планира везу са Аном! Далила помно слушала, а овоме се никако није надала! (видео)

Курир 28.04.2022
Филип Цар не крије да је присан са Аном Јоваовић, а сада је током емисије "Питања гледаоца" открио какве намере има са њом. - Да ли си се вратио у дружење са дежурном? - упитао је Милан. - Мозак се ближи мом мозгу. Тотално сам… »
Цар признао да је љубоморан због Далиле и Анђела! Филип признао: Срце ме је водио њој, а разум ми каже да бежим! (видео)

Цар признао да је љубоморан због Далиле и Анђела! Филип признао: Срце ме је водио њој, а разум ми каже да бежим! (видео)

Курир 28.04.2022
Филип Цар у току "Питања гледаоца" добио је питања везано за однос Далиле Драгојевић и Анђела Ранковића. - Види се да волиш Далилу и да гориш од беса када је са Анђелом? - упитао је Милан. - Смешно ми је, не знам шта бих рекао… »

Вести дана »