Povezane vesti

Ispovest Beograđanke koja je izbegla smrt za 3 milimetra: "Pretukao me i izbacio napolje usred noći"

Ispovest Beograđanke koja je izbegla smrt za 3 milimetra: "Pretukao me i izbacio napolje usred noći"

Telegraf 28.04.2022
"Godinu dana trpela sam psihičko zlostavljanje koje tada nisam prepoznala, a onda me je za Vaskrs davio, slomio mi rebra i takvu izbacio po mrklom mraku u nedođiji..." Ovako za "Blic" započinje svoju potresnu priču Beograđanka N. G. (27) koju je u… »
Dečko me pretukao, a hitna pomoć rekla da nisu taksi: Jeziva ispovest devojke

Dečko me pretukao, a hitna pomoć rekla da nisu taksi: Jeziva ispovest devojke

Nova 28.04.2022
"Godinu dana trpela sam psihičko zlostavljanje koje tada nisam prepoznala, a onda me je za Vaskrs davio, slomio mi rebra i takvu izbacio po mrklom mraku u nedođiji..." Ovako započinje svoju potresnu priču Beograđanka N. G. (27) koju je u noći… »
"Krvnički me pretukao i usred noći izbacio u šumu": Jeziva ispovest Beograđanke kojoj se vikend na Divčibarama pretvorio u…

"Krvnički me pretukao i usred noći izbacio u šumu": Jeziva ispovest Beograđanke kojoj se vikend na Divčibarama pretvorio u…

Blic 28.04.2022
Godinu dana trpela sam psihičko zlostavljanje koje tada nisam prepoznala, a onda me je za Vaskrs davio, slomio mi rebra i takvu izbacio po mrklom mraku u nedođiji... Ovako za "Blic" započinje svoju potresnu priču Beograđanka N. G. (27) koju je u… »
Mamu ti j*bem videćeš šta ću da ti uradim ako odeš u policiju! Prebio devojku u vikendici... Objavljene jezive preteće…

Mamu ti j*bem videćeš šta ću da ti uradim ako odeš u policiju! Prebio devojku u vikendici... Objavljene jezive preteće…

Kurir 28.04.2022
Beograđanku N. G. (27) u noći između subote i nedelje, pred veliki hrišćanski praznik Vaskrs, u vikendici na Divčibarama brutalno je pretukao S. M. (21), mladić sa kojim je bila godinu dana u vezi. N. G. je pretučena dan pred Vaskrs kada su se… »

Vesti dana »