Povezane vesti

Ispovest Beograđanke koja je izbegla smrt za 3 milimetra: "Pretukao me i izbacio napolje usred noći"

Ispovest Beograđanke koja je izbegla smrt za 3 milimetra: "Pretukao me i izbacio napolje usred noći"

Telegraf 28.04.2022
"Godinu dana trpela sam psihičko zlostavljanje koje tada nisam prepoznala, a onda me je za Vaskrs davio, slomio mi rebra i takvu izbacio po mrklom mraku u nedođiji..." Ovako za "Blic" započinje svoju potresnu priču Beograđanka N. G. (27) koju je u noći… »
Dečko me pretukao, a hitna pomoć rekla da nisu taksi: Jeziva ispovest devojke

Dečko me pretukao, a hitna pomoć rekla da nisu taksi: Jeziva ispovest devojke

Nova 28.04.2022
"Godinu dana trpela sam psihičko zlostavljanje koje tada nisam prepoznala, a onda me je za Vaskrs davio, slomio mi rebra i takvu izbacio po mrklom mraku u nedođiji..." Ovako započinje svoju potresnu priču Beograđanka N. G. (27) koju je u noći između… »
"Krvnički me pretukao i usred noći izbacio u šumu": Jeziva ispovest Beograđanke kojoj se vikend na Divčibarama pretvorio u…

"Krvnički me pretukao i usred noći izbacio u šumu": Jeziva ispovest Beograđanke kojoj se vikend na Divčibarama pretvorio u…

Blic 28.04.2022
Godinu dana trpela sam psihičko zlostavljanje koje tada nisam prepoznala, a onda me je za Vaskrs davio, slomio mi rebra i takvu izbacio po mrklom mraku u nedođiji... Ovako za "Blic" započinje svoju potresnu priču Beograđanka N. G. (27) koju je u noći… »
Mamu ti j*bem videćeš šta ću da ti uradim ako odeš u policiju! Prebio devojku u vikendici... Objavljene jezive preteće poruke!…

Mamu ti j*bem videćeš šta ću da ti uradim ako odeš u policiju! Prebio devojku u vikendici... Objavljene jezive preteće poruke!…

Kurir 28.04.2022
Beograđanku N. G. (27) u noći između subote i nedelje, pred veliki hrišćanski praznik Vaskrs, u vikendici na Divčibarama brutalno je pretukao S. M. (21), mladić sa kojim je bila godinu dana u vezi. N. G. je pretučena dan pred Vaskrs kada su se njoj i S… »

Vesti dana »

Vraćaju se tropski dani – danas do 34 stepena, za vikend još toplije

Vraćaju se tropski dani – danas do 34 stepena, za vikend još toplije

Glas Zaječara pre 19 minutajoš 30 povezanih
Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Đoković zbačen sa šestog mesta

Đoković zbačen sa šestog mesta

RTS pre 34 minutajoš 22 povezane