Повезане вести

Сандра Чапрић направила хаос усред ресторана?! Шушка се да је видела Јањуша у заносу, а ево шта певачица каже! Огласила се и…

Сандра Чапрић направила хаос усред ресторана?! Шушка се да је видела Јањуша у заносу, а ево шта певачица каже! Огласила се и…

Курир 28.04.2022
Бивши љубавни пар Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш ухваћен је протекле ноћи у једном еминентном локалу у срцу Београда. Бивши љубавници били су у друштву неколико људи, а на истом месту се нашла и Сандра Чапрић са… »
Ријалити напољу! Чаприћка згрожена снимком Маје и Јањуша: Блокирао ме, у мени је видео златну коку, а ја не желим коцкаре…

Ријалити напољу! Чаприћка згрожена снимком Маје и Јањуша: Блокирао ме, у мени је видео златну коку, а ја не желим коцкаре…

Курир 28.04.2022
Снимак из ноћног провода Маје Маринковић и Марка Јањушевића Јањуша испливао је на друштвене мреже, а сада се огласила и певачица Сандра Чапрић. Наиме, Јањуш је недавно рекао да ће бити менаџер Сандри Чапрић, али су се изгледа… »
Рекао да га "силиконке не занимају", па опет завршио с бившом! Маја Маринковић и Јањуш ухваћени заједно у проводу! Фото

Рекао да га "силиконке не занимају", па опет завршио с бившом! Маја Маринковић и Јањуш ухваћени заједно у проводу! Фото

Мондо 28.04.2022
Стара љубав заборава нема, а томе сведочи и нови снимак Маје Маринковић и Јањуша, који су уживали заједно у једном београдском ресторану. Стара љубав заборава нема, а томе сведочи и нови снимак Маје Маринковић и Јањуша, који… »
Маја и Јањуш поново заједно?! Испливао њихов заједнички снимак, а она их је одала! (фото)

Маја и Јањуш поново заједно?! Испливао њихов заједнички снимак, а она их је одала! (фото)

Курир 28.04.2022
Бивши љубавници и ријалити играчи Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш ухваћени су у проводу заједно у једном престоничком ресторану. Наиме, на Инстаграму се појавио снимак на коме се види како се Јањуш и Маја проводе и… »

Вести дана »