Povezane vesti

Okanović o slučaju Darka Lazića: Izrečena mu je kazna koju on zaradi za jedno veče

Okanović o slučaju Darka Lazića: Izrečena mu je kazna koju on zaradi za jedno veče

Telegraf 28.04.2022
"Pošto je višestruki povratnik mislim da bi pre svega trebalo razmotriti primenu zaštitne mere obaveznog lečenja zavinosti od alkohola i psihoaktivnih supstavnci "- kaže Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost u saobraćaju. Sudija Prekršajnog… »
Radio mi je gore stvari od prevare! Barbara otkrila nepoznate detalje veze i raskida s Darkom Lazićem - otupela sam!

Radio mi je gore stvari od prevare! Barbara otkrila nepoznate detalje veze i raskida s Darkom Lazićem - otupela sam!

Mondo 28.04.2022
Darko Lazić nedavno se našao u centru skandala kada je završio u pritvoru zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, a kasnije je otkriveno i da je raskinuo s pevačicom Barbarom Bobak. Darko Lazić nedavno se našao u centru skandala kada je završio u… »
Stvari koje mi je Darko radio mnogo su gore od prevare! Barbara Bobak iznela nove detalje prekida veze: Odavno se sve skupilo

Stvari koje mi je Darko radio mnogo su gore od prevare! Barbara Bobak iznela nove detalje prekida veze: Odavno se sve skupilo

Kurir 28.04.2022
Privođenje zbog nesavesne vožnje je pevača Darka Lazića ponovo dovelo u srredište interesovanja javnosti. Ono što je takođe privuklo pažnju jeste i raskid sa verenicom i koleginicom Barbarom Bobak. Darko je priveden, a alko-test i test na… »
Drug Darka Lazića izneo nove detalje: Evo šta kaže o tome da li je pevač koristio narkotike

Drug Darka Lazića izneo nove detalje: Evo šta kaže o tome da li je pevač koristio narkotike

Blic 28.04.2022
Darko Lazić je juče završio u policiju, a zatim i pred prekršajnog sudiju jer je priveden zbog prekoračenja brzine. Tom prilikom podvrgnut je droga i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u… »
Barbara Bobak ostavila Darka pa sve priznala: Nisam iznenađena što je bio drogiran

Barbara Bobak ostavila Darka pa sve priznala: Nisam iznenađena što je bio drogiran

Svet & Skandal 28.04.2022
Raskid Barbare i Darka definitivan Barbara Bobak oglasila se nakon što je Darko Lazić završio u policiji zbog kršenja saobraćajnih propisa. Podsetimo, Darko Lazić priveden je juče nakon što su ga zaustavili presretači zbog prekoračenja brzine na… »
Test na drogu je bio pozitivan! Menadžer Darka Lazića tvrdi da je došlo do nesporazuma - "Uzeo je pogrešnu čašu"

Test na drogu je bio pozitivan! Menadžer Darka Lazića tvrdi da je došlo do nesporazuma - "Uzeo je pogrešnu čašu"

Mondo 28.04.2022
Menadžer Darka Lazića otkrio je kako se pevač ponašao prema policijskim službenicima i da je droga test pokazao da je bio pozitivan na prisustvo narkotika. Menadžer Darka Lazića otkrio je kako se pevač ponašao prema policijskim službenicima i da… »

Vesti dana »