Povezane vesti
Željko Mitrović potvrdio da je kupio bioskop Odeon
Nova ekonomija 28.04.2022
Bioskop Odeon u Beogradu prodat je 4. aprila novom vlasniku putem onlajn aukcije, preneo je N1. Ime novog vlasnika nije bilo odmah poznato, ali je vlasnik Televizije Pink, Željko Mitrović, potvrdio da je on novi vlasnik i da ovom kupovinom dovršava… »
Mitrović potvrdio pisanje portala N1: Kupio bioskop Odeon
N1 Info 28.04.2022
Već godinama pokušavam da pronađem i kupim prostor prikladan za pozorište specijalizovano za mjuzikle i zahtevne rok koncerte, što je razlog zašto sam učestovao na licitaciji, na sreću pobedio i kupio nekadašnji bioskop Odeon i cenu za to u… »
Mitrović potvrdio pisanje N1: Kupio bioskop Odeon
Nova 28.04.2022
Već godinama pokušavam da pronađem i kupim prostor prikladan za pozorište specijalizovano za mjuzikle i zahtevne rok koncerte, što je razlog zašto sam učestovao na licitaciji, na sreću pobedio i kupio nekadašnji bioskop Odeon i cenu za to u… »
Željko Mitrović o kupovini bioskopa: I Šekspir je bio „bulevarski pisac“, a i ja sam mnogo pišem
Danas 28.04.2022
Već godinama pokušavam da pronađem i kupim prostor koji bi bio adekvatan za pravljenje pozorišta specijalizovanog za mjuzikle i veoma zahtevne rok koncerte. To je razlog zašto sam učestvovao na licitaciji i na sreću pobedio, kupio i već u… »
Vesti dana »
Gradski i pokrajinski inspektori nisu kontrolisali radove na Železničkoj stanici u Novom Sadu, republički ćute
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 52 povezane
Pojavio se snimak ukrajinskog napada američkim oružjem? Lansirani prvi "ATACMS" projektili, pogođeno ključno skladište
Mondo pre 2 satajoš 52 povezane
Priprema za nuklearni rat! Evo šta je Rusija počela masovno da proizvodi u trenutku kada je Amerika odobrila Ukrajini upotrebu atacms raketa (video)
Blic pre 4 satijoš 39 povezanih
Đilas demantuje tvrdnje Brnabićeve: Pernat obaveštena o zahtevu za smenu Vlade
RTS pre 3 satajoš 37 povezanih