Повезане вести
Мино Рајола на Твитеру демантовао да је умро
Данас 28.04.2022
Бројни светски медији објавили су да је један од најпознатијих фудбалских менаџера Мино Рајола преминуо је у четвртак. Недуго након тога стигижу и бројни деманти, међу којима је и сам Рајола. „Тренутни здравствени статус за оне… »
Рајола: „Двапут ме убијају за четири месеца“
Нова 28.04.2022
Познати фудбалски менаџер Мино Рајола огласио се недуго након што је објављена вест о томе да је преминуо. Сви већи светски медији су објавили да је чувени фудбалски менаџер умро, после чега је настала општа конфузија. Најпре… »
Огласио се Мино Рајола: Бесан сам, други пут су ме сахранили, али, ето, васкрсао сам!
Вечерње новости 28.04.2022
БРЗИНОМ светлости проширила се вест да је познати фудбалски менаџер Мино Рајола преминуо у 54. години. Ипак, то није тачно, пошто је чувени агент и даље жив. Фото: ЕПА-ЕФЕ/Алессандро Ди Марцо Управо се огласио и сам менаџер… »
Рајола се огласио: "Изгледа да сам васкрсао"
Спортске.нет 28.04.2022
Вест да је Мино Рајола преминуо је погодила фудбалски свет, али се испоставило да је - нетачна. Сви светски медији су објавили да није више међу живима, поједини клубови попут Реал Мадрида су изразили и саучешће, а онда се јавио… »
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 37 минутајош 14 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 52 минутајош 17 повезаних
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 2 минутајош 10 повезаних
Гушиће нас ниски облаци и магла: Биће ово дан пун атмосферских преокрета
Дневник пре 42 минутајош 9 повезаних