Povezane vesti
Mino Rajola na Tviteru demantovao da je umro
Danas 28.04.2022
Brojni svetski mediji objavili su da je jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera Mino Rajola preminuo je u četvrtak. Nedugo nakon toga stigižu i brojni demanti, među kojima je i sam Rajola. „Trenutni zdravstveni status za one koji se pitaju… »
Rajola: „Dvaput me ubijaju za četiri meseca“
Nova 28.04.2022
Poznati fudbalski menadžer Mino Rajola oglasio se nedugo nakon što je objavljena vest o tome da je preminuo. Svi veći svetski mediji su objavili da je čuveni fudbalski menadžer umro, posle čega je nastala opšta konfuzija. Najpre se javio doktor… »
Oglasio se Mino Rajola: Besan sam, drugi put su me sahranili, ali, eto, vaskrsao sam!
Večernje novosti 28.04.2022
BRZINOM svetlosti proširila se vest da je poznati fudbalski menadžer Mino Rajola preminuo u 54. godini. Ipak, to nije tačno, pošto je čuveni agent i dalje živ. Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco Upravo se oglasio i sam menadžer mnogih fudbalskih… »
Rajola se oglasio: "Izgleda da sam vaskrsao"
Sportske.net 28.04.2022
Vest da je Mino Rajola preminuo je pogodila fudbalski svet, ali se ispostavilo da je - netačna. Svi svetski mediji su objavili da nije više među živima, pojedini klubovi poput Real Madrida su izrazili i saučešće, a onda se javio Mino Rajola lično… »
Vesti dana »

"Brate, otišao si brže od naših motora": Prijatelj Peđe Bošnjaka objavio zajedničku sliku koja slama srca i potresnim rečima se oprostio od pevača
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

U napadima izraelske vojske do sada potvrđena smrt više od 50.000 osoba
Danas pre 12 satijoš 5 povezanih

Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i mudri: Piksi istakao da je znao kako će “orlovi” iskoristiti svojih pet minutu
Danas pre 18 minutajoš 5 povezanih