Повезане вести
Мино Рајола на Твитеру демантовао да је умро
Данас 28.04.2022
Бројни светски медији објавили су да је један од најпознатијих фудбалских менаџера Мино Рајола преминуо је у четвртак. Недуго након тога стигижу и бројни деманти, међу којима је и сам Рајола. „Тренутни здравствени статус за оне… »
Рајола: „Двапут ме убијају за четири месеца“
Нова 28.04.2022
Познати фудбалски менаџер Мино Рајола огласио се недуго након што је објављена вест о томе да је преминуо. Сви већи светски медији су објавили да је чувени фудбалски менаџер умро, после чега је настала општа конфузија. Најпре… »
Огласио се Мино Рајола: Бесан сам, други пут су ме сахранили, али, ето, васкрсао сам!
Вечерње новости 28.04.2022
БРЗИНОМ светлости проширила се вест да је познати фудбалски менаџер Мино Рајола преминуо у 54. години. Ипак, то није тачно, пошто је чувени агент и даље жив. Фото: ЕПА-ЕФЕ/Алессандро Ди Марцо Управо се огласио и сам менаџер… »
Рајола се огласио: "Изгледа да сам васкрсао"
Спортске.нет 28.04.2022
Вест да је Мино Рајола преминуо је погодила фудбалски свет, али се испоставило да је - нетачна. Сви светски медији су објавили да није више међу живима, поједини клубови попут Реал Мадрида су изразили и саучешће, а онда се јавио… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 40 минутајош 1 повезана