Povezane vesti

Mino Rajola na Tviteru demantovao da je umro

Mino Rajola na Tviteru demantovao da je umro

Danas 28.04.2022
Brojni svetski mediji objavili su da je jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera Mino Rajola preminuo je u četvrtak. Nedugo nakon toga stigižu i brojni demanti, među kojima je i sam Rajola. „Trenutni zdravstveni status za one koji se pitaju… »
Rajola: „Dvaput me ubijaju za četiri meseca“

Rajola: „Dvaput me ubijaju za četiri meseca“

Nova 28.04.2022
Poznati fudbalski menadžer Mino Rajola oglasio se nedugo nakon što je objavljena vest o tome da je preminuo. Svi veći svetski mediji su objavili da je čuveni fudbalski menadžer umro, posle čega je nastala opšta konfuzija. Najpre se javio doktor… »
Oglasio se Mino Rajola: Besan sam, drugi put su me sahranili, ali, eto, vaskrsao sam!

Oglasio se Mino Rajola: Besan sam, drugi put su me sahranili, ali, eto, vaskrsao sam!

Večernje novosti 28.04.2022
BRZINOM svetlosti proširila se vest da je poznati fudbalski menadžer Mino Rajola preminuo u 54. godini. Ipak, to nije tačno, pošto je čuveni agent i dalje živ. Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco Upravo se oglasio i sam menadžer mnogih fudbalskih… »
Rajola se oglasio: "Izgleda da sam vaskrsao"

Rajola se oglasio: "Izgleda da sam vaskrsao"

Sportske.net 28.04.2022
Vest da je Mino Rajola preminuo je pogodila fudbalski svet, ali se ispostavilo da je - netačna. Svi svetski mediji su objavili da nije više među živima, pojedini klubovi poput Real Madrida su izrazili i saučešće, a onda se javio Mino Rajola lično… »

Vesti dana »