Povezane vesti
Predložite kandidata za Oktobarsku nagradu
Moj Novi Sad 28.04.2022
Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Grada poziva građane i građanke, pravna lica, preduzeća, ustanove, političke organizacije i druge oblike organizovanja građana i građanki, državne organe i organe lokalne samouprave, da podnesu… »
Podnošenje inicijativa za Oktobarsku nagradu
Dnevnik 28.04.2022
Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja Grada poziva građane i građanke, pravna lica, preduzeća, ustanove, političke organizacije i druge oblike organizovanja građana i građanki, državne organe i organe lokalne samouprave, da podnesu… »
Vesti dana »
"Jasno je da postoje planovi da Tramp dođe u Srbiju": Ljiljana Smajlović o novom američkom predsedniku i našoj zemlji: "Ovo su stvari koje on voli kod nas"
Blic pre 2 satajoš 67 povezanih
Vučić: Procenio sam da danas mogu da odem iz zemlje, opozicija samu sebe upropastila
Nova pre 57 minutajoš 34 povezane
Sneg u Beogradu: Trenutno veje u ovom delu prestonice, pogledajte snimak prvih pahulja
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih
Đorđević (ZLF): Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
Beta pre 5 satijoš 23 povezane
Vučić: "Imam brigu za EXPO posle nesreće u Novom Sadu, kako sada reći nekome da potpiše nešto"
Blic pre 2 satajoš 23 povezane