Povezane vesti

Jirgen Klop potpisao i otkrio razloge: "Supruzi se sviđa ovde, a ja kao svaki dobar muž moram da je slušam"

Jirgen Klop potpisao i otkrio razloge: "Supruzi se sviđa ovde, a ja kao svaki dobar muž moram da je slušam"

Sportske.net 28.04.2022
Fudbalski klub Liverpul saopštio je danas da je potpisan ugovor sa trenerom Jirgenom Klopom do 2026. godine. Jutro nakon pobede nad Viljarealom u prvom meču polufinala Lige šampiona osvanule su novosti da je Jirgen Klop nadomak potpisa i odluke da… »
Klop produžio ugovor do 2026: Zaljubljen sam u Liverpul!

Klop produžio ugovor do 2026: Zaljubljen sam u Liverpul!

Sport klub 28.04.2022
Liverpul je na oduševljenje svojih navijača objavio da je nemački trener Jirgen Klop (54) potpisao novi ugovor kako bi produžio vernost i posvećenost klubu sa Enfilda do 2026. Samo dan pošto je Liverpul pobedi Viljareal u prvoj utakmici polufinala… »
Gledaće se gegenpres još na Enfildu: Klop potpisao višegodišnji ugovor sa Liverpulom!

Gledaće se gegenpres još na Enfildu: Klop potpisao višegodišnji ugovor sa Liverpulom!

Hot sport 28.04.2022
Ogroman potpis sa Redse! Posle pobede rezultatom 2:0 nad Viljarealom sinoć, u sklopu polufinala Lige šampiona, i gotovo sigurnog novog finala za klub iz Mersisajda, još dobrih vesti stiže za navijače Liverpula. Naime Jirgen Klop, čovek koji je… »
Klop potpisuje novi dvogodišnji ugovor sa Liverpulom

Klop potpisuje novi dvogodišnji ugovor sa Liverpulom

Vesti online 28.04.2022
Manje od 24 sati je prošlo od pobede Liverpula nad Viljarealom rezultatom 2:0 i potpune dominacije “redsa”, a stižu nove lepe vesti za navijače kluba sa “Enfilda”. Jirgen Klop ostaće trener tog tima najmanje do kraja sezone 2025/26. Aktuelni… »
Sprema li Liverpul novi ugovor za Klopa?

Sprema li Liverpul novi ugovor za Klopa?

Sport klub 28.04.2022
Engleski mediji u četvrtak pišu da je Liverpul spremio novi ugovor menadžeru Jirgenu Klopu jer se svi nadaju da će Nemac ipak ostati na Enfildu. Praktično od samog dolaska Jirgen Klop je najavljivao da će, bez obzira na rezultate, napustiti klub… »

Vesti dana »