Povezane vesti
Igrači Bolonje iznenadili Mihajlovića u bolnici (VIDEO)
Vesti online 28.04.2022
Igrači Bolonje iznenadili su svog trenera Sinišu Mihajlovića ispred bolnice u kojoj se srpski stručnjak leči. Njegov tim je slavio protiv Intera i odlučio da to proslavi sa Mihajlovićem pesmom ispod njegovog bolničkog prozora. “Došli ste ovde da me… »
VIDEO Emotivne scene: Igrači pesmom pozdravili Mihajlovića ispred bolnice
Nova 28.04.2022
Pravi timski duh i iskrena emocija koja dira u srce Dirljivim gestom navijači Bolonje obradovali su Sinišu Mihajlovića i njegovu suprugu Arijanu nakon pobede Bolonje nad Interom sa 2:1. Mihajlović je pobedu svog tima gledao iz bolnice, gde se leči od… »
Igrači Bolonje iznenadili Mihu: Došli ste da me rasplačete
Sport klub 28.04.2022
Igrači Bolonje priredili su iznenađenje svom treneru Siniši Mihajloviću i okupili se ispred bolnice u kojoj je Mihajlović na lečenju. Dan posle velike pobede protiv Intera (2:1) igrači su odlučili da uspeh proslave sa trenerom i to pesmom ispod njegovog… »
Mihajlović iz bolnice gledao najveću pobedu Bolonje, fudbaleri ga dirnuli
Nova 28.04.2022
Trener Bolonje Siniša Mihajlović ponosan je na svoje igrače posle pobede nad Interom. To je u njegovo ime otkrio pomoćnik u stručnom štabu Emilijano De Leo posle trijumfa 2:1 u sredu uveče. Ivan Perišić je doneo prednost Interu u trećem minutu, a Marko… »
Vesti dana »

Advokat osumnjičenog za napad na Kobre: Posredi je pokušaj zastrašivanja građana
Moj Novi Sad pre 24 minutajoš 28 povezanih

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 59 povezanih

Mvp Evropskog prvenstva Nikola Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana

Novi paket sankcija EU protiv Rusije, Fon der Lajen i Zelenski zajedno u Vašingtonu
Serbian News Media pre 34 minutajoš 198 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih