Povezane vesti
Stiže jednokratna pomoć za vaspitače: Vlada Srbije usvojila odluku o isplati 10.000 dinara zaposlednima u predškolskim…
Kurir 28.04.2022
Na današnjoj sednici Vlada Republike Srbije doneta je odluka o isplati jednokratne novčane pomoći, u iznosu od po 10.000 dinara, zaposlenima u predškolskim ustanovama, a imajući u vidu da su usled vanrednih okolnosti pandemije bili izloženi dodatnom… »
Zaposlenima u predškolskim ustanovama stiže jednokratna pomoć od 10.000 dinara
N1 Info 28.04.2022
Vlada Srbije je na današnjoj sednici donela odluku o isplati jednokratne novčane pomoći, u iznosu od po 10.000 dinara, zaposlenima u predškolskim ustanovama. Kako je saopšteno iz Vlade, ta odluka je doneta imajući u vidu da su usled vanrednih okolnosti… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 5 minutajoš 35 povezanih

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 50 minutajoš 29 povezanih

Šapić predstavio “nemanjićki plave” tramvaje uz nove lapsuse i oštar stav prema “baljezganju” (VIDEO)
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih