Povezane vesti
Toni Cetinski o duetu sa Tošetom: Mnogi su se čudili zašto sam to uradio
Nova 28.04.2022
Pevač otkrio da nikada nije imao problema sa sujetom. Pevač Toni Cetinski gostovao je u emisiji „Puls Srbije“ i osvrnuo se na saradnju sa pokojnim pevačem Tošetom Proeskim. „Volim pomagati mlađima i nemam taj ego i problem da će me neko ugroziti. To je… »
Ljudi su se čudili kada sam snimio duet sa Tošetom proeskim Toni Cetinski otkrio nepoznate detalje o pokojnom pevaču
Kurir 28.04.2022
Pevač Toni Cetinski otkrio je neke pojedinosti iz života i karijere tragično preminulog Tošeta Proeskog. Jedan od najpopularnijih regionalnih pevača u svojoj bogatoj karijeri nastupao je na mnogo festivalskih bina. Svoju publiku obradovaće novom pesmom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti Pravnog fakulteta pozvali na protest u 18 sati: Teško povređen stariji čovek koji je udaren kolima
Nova pre 7 minutajoš 58 povezanih
U Skupštini Srbije nastavljena rasprava o izmenama izbornih zakona, poslanici o amandmanima
Radio sto plus pre 1 satjoš 30 povezanih
Vučić na pitanje Insajdera rekao da postoji kost-benefit analiza za EXPO i dodao da je jedno EXPO lokacija koja će koštati do dve milijarde, a drugo širi deo
Insajder pre 3 satajoš 36 povezanih
Hepatitis A otkriven u zamrznutom voću iz Požege: nadležne službe pokrenule kontrole
Glas Zapadne Srbije pre 27 minutajoš 25 povezanih
Najveći napad Rusije dosad, poginulo 11 civila: Lansirano više od 1.500 dronova, cele zgrade se urušavaju
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih