Povezane vesti
Toni Cetinski o duetu sa Tošetom: Mnogi su se čudili zašto sam to uradio
Nova 28.04.2022
Pevač otkrio da nikada nije imao problema sa sujetom. Pevač Toni Cetinski gostovao je u emisiji „Puls Srbije“ i osvrnuo se na saradnju sa pokojnim pevačem Tošetom Proeskim. „Volim pomagati mlađima i nemam taj ego i problem da će me neko ugroziti. To je… »
Ljudi su se čudili kada sam snimio duet sa Tošetom proeskim Toni Cetinski otkrio nepoznate detalje o pokojnom pevaču
Kurir 28.04.2022
Pevač Toni Cetinski otkrio je neke pojedinosti iz života i karijere tragično preminulog Tošeta Proeskog. Jedan od najpopularnijih regionalnih pevača u svojoj bogatoj karijeri nastupao je na mnogo festivalskih bina. Svoju publiku obradovaće novom pesmom… »
Vesti dana »
Protestna šetnja "Godinu dana, isti zahtev" u Beogradu povodom godišnjice napada na studente FDU-a
RTS pre 35 minutajoš 42 povezane
Vens: Fantazija da bi Kijev uz pomoć SAD mogao da pobedi; mediji izračunali: Rusija bi dobila teritoriju veličine Luksemburga
RTS pre 35 minutajoš 86 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Morava info pre 3 satajoš 25 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
Dvojica na skuteru prišla Tadiji i izrešetali ga: Ovako je stradao mladić usred bela dana na Novom Beogradu
Nova pre 1 satjoš 45 povezanih