Povezane vesti
Toni Cetinski o duetu sa Tošetom: Mnogi su se čudili zašto sam to uradio
Nova 28.04.2022
Pevač otkrio da nikada nije imao problema sa sujetom. Pevač Toni Cetinski gostovao je u emisiji „Puls Srbije“ i osvrnuo se na saradnju sa pokojnim pevačem Tošetom Proeskim. „Volim pomagati mlađima i nemam taj ego i problem da će me neko ugroziti. To je… »
Ljudi su se čudili kada sam snimio duet sa Tošetom proeskim Toni Cetinski otkrio nepoznate detalje o pokojnom pevaču
Kurir 28.04.2022
Pevač Toni Cetinski otkrio je neke pojedinosti iz života i karijere tragično preminulog Tošeta Proeskog. Jedan od najpopularnijih regionalnih pevača u svojoj bogatoj karijeri nastupao je na mnogo festivalskih bina. Svoju publiku obradovaće novom pesmom… »
Vesti dana »
Frančeska Albaneze, UN izvestiteljka: 'Srpske vlasti bez stida sarađuju sa Izraelom'
BBC News pre 55 minutajoš 27 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 7 satijoš 8 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 15 satijoš 2 povezane
Telekom priznao da su ukradeni podaci dela korisnika: Šta može da im se dogodi i šta im je činiti
N1 Info pre 4 satijoš 30 povezanih