Povezane vesti

Nakon moždanog udara pronašli joj otvor na srcu! Žena Džastina Bibera morala na operaciju - Bilo je zastrašujuće! Video

Nakon moždanog udara pronašli joj otvor na srcu! Žena Džastina Bibera morala na operaciju - Bilo je zastrašujuće! Video

Mondo 28.04.2022
Lepa manekenka i supruga pevača Džastina Bibera, Hejli je pre par meseci hitno završila u bolnici u Los Anđelesu zbog moždanog udara. Lepa manekenka i supruga pevača Džastina Bibera, Hejli je pre par meseci hitno završila u bolnici u Los Anđelesu… »
Supruga Džastina Bibera nakon moždanog udara imala i operaciju srca

Supruga Džastina Bibera nakon moždanog udara imala i operaciju srca

Nova 28.04.2022
Manekenka Hejli Biber je sve podelila sa svojim pratiocima. Supruga Džastina Bibera podvrgnuta je operaciji srca nakon što je prošli mesec doživela manji moždani udar. Radi se o zahvatu kojim se zatvaraju patološki otvori na srcu koji dovode do… »
Slavna manekenka prvi put o moždanom udaru: "Telo trne, ali sve mi je bilo jasno kad sam videla šta ne mogu da uradim"

Slavna manekenka prvi put o moždanom udaru: "Telo trne, ali sve mi je bilo jasno kad sam videla šta ne mogu da uradim"

Mondo 28.04.2022
Slavna manekenka Hejli Biber doživela je moždani udar pre dva meseca, a sada, po prvi put, otkriva svoje iskustvo. Slavna manekenka Hejli Biber doživela je moždani udar pre dva meseca, a sada, po prvi put, otkriva svoje iskustvo. Kada je pre dva… »

Vesti dana »