Повезане вести

Барбара Бобак ужива за све паре након раскида да лазићем: Певач отишао у Цирих, а она у с*кси хаљини распаметила мушки род…

Барбара Бобак ужива за све паре након раскида да лазићем: Певач отишао у Цирих, а она у с*кси хаљини распаметила мушки род…

Курир 29.04.2022
Дарко Лазић нашао се у жижи јавности када је завршио у притвору због бахате вожње и кокаина, а певач је признао и да га је дотукао раскид са певачицом Барбаром Бобак. Док је Дарко за медије говорио како је тугу након раскида… »
Дарко Лазић напустио Србију ФОТО

Дарко Лазић напустио Србију ФОТО

Нова 29.04.2022
Певач се нашао у центру скандала након привођења због читавог низа прекршаја које је направио. Након што је полиција привела Лазића због прекорачења брзине, управљањем возилом без возачке дозволе и позитивног теста на… »
Комшије Дарка Лазића осудиле његово понашање: „Даје лош пример“

Комшије Дарка Лазића осудиле његово понашање: „Даје лош пример“

Нова 29.04.2022
Певачево привођење због прекршаја у саобраћају уздрмало је домаћу јавност. Певач Дарко Лазић недавно је приведен због низа саобраћајних прекршаја због чега ће морати да плати високу казну и добио је забрану на годину дана за… »
Дарка Лазића су све жене оставиле због порока

Дарка Лазића су све жене оставиле због порока

Нова 29.04.2022
Певач је пре два дана приведен због низа прекршаја у саобраћају, а поред брзе вожње био је позитиван на тестовима за алкохол и наркотике. Дарку Лазићу су ови пороци очигледно велики проблем у животу, будући да су га три жене са… »
Ово ће Дарка Лазића сломити! Комшије из родног краја тешко осудиле фолкера: Неће више смети пред очи да им изађе (видео)…

Ово ће Дарка Лазића сломити! Комшије из родног краја тешко осудиле фолкера: Неће више смети пред очи да им изађе (видео)…

Курир 29.04.2022
Дарко Лазић направио је још један велики саобраћајни прекршај, а екипа Курир телевизије је одлучила да посети његов родни крај Брестач и пита мештане да искоментаришу нову невољу у коју је запао познати фолкер. Певач је, да… »
И они воле луду вожњу: Лазић није једини бахат за воланом, она је возила 159 километара на сат, а овај мушкарац озбиљно…

И они воле луду вожњу: Лазић није једини бахат за воланом, она је возила 159 километара на сат, а овај мушкарац озбиљно…

Курир 29.04.2022
Популарни певач Дарко Лазић кажњен је са 200.000 динара и забраном управљања моторним возилом годину дана, јер је јуче, 27. априла, у 4 сата ујутру заустављен на Новом Београду током вожње од 117 километара на сат, без… »
Дарко Лазић није једини бахат за воланом: Ова певачица возила 159 километара на сат, док је Ћалетов син бежао од полиције

Дарко Лазић није једини бахат за воланом: Ова певачица возила 159 километара на сат, док је Ћалетов син бежао од полиције

Блиц 29.04.2022
Иако је Дарко Лазић непревазиђен када су прекршаји и кршање закона у саобраћау у питању, певач није једини који дивља у аутомобилу. Поједине познате личности изнова и изнова се "забављају" за воланом и дивљачком вожњом без… »
Дарко Лазић мора опет у школу?! После хаоса са привођењем и дрогом, певач ће преузети овај потез

Дарко Лазић мора опет у школу?! После хаоса са привођењем и дрогом, певач ће преузети овај потез

Курир 29.04.2022
Певач Дарко Лазић који је у среду ујутро приведен због низа прекршаја које је открила саобраћајна полиција када га је пресретач зауставио. Дарко је возио без возачке дозволе која му је одузета још у децембру 2013. године, а да би… »
Дарко Лазић: Неко ми је сипао наркотике у пиће, а пио сам због Барбаре

Дарко Лазић: Неко ми је сипао наркотике у пиће, а пио сам због Барбаре

Нова 29.04.2022
Певач тврди да није конзумирао наркотике у ноћи када је ухапшен јер је дивљао по ауто-путу. Он је пуштен на слободу, а сада је признао да је пио алкохол и да је возио без дозволе, али не и да је користио психоактивне супстанце… »
Тачно је да сам био позитиван на кокаин! Дарко Лазић после скандала признао све - Лечио сам тугу алкохолом због Барбаре!

Тачно је да сам био позитиван на кокаин! Дарко Лазић после скандала признао све - Лечио сам тугу алкохолом због Барбаре!

Мондо 29.04.2022
Певач Дарко Лазић је након привођења открио да ли је користио наркотике, зашто је пио, да ли има возачку дозволу и да ли је свестан својих неодговорних поступака којима угрожава и свој и туђи живот. Певач Дарко Лазић је након… »
"Тачно је да сам био позитиван на кокаин": Шок исповест Дарка Лазића: "Тугу сам лечио пићем због Барбаре, утучен сам"

"Тачно је да сам био позитиван на кокаин": Шок исповест Дарка Лазића: "Тугу сам лечио пићем због Барбаре, утучен сам"

Блиц 29.04.2022
Дарко Лазић тврди да није конзумирао наркотике у ноћи када је ухапшен како дивља по ауто-путу. Он је пуштен на слободу, а сада је признао да је пио алкохол и да је возио без дозволе, али не и да је користио психоактивне… »
Прва изјава Дарка Лазића након инцидента: "Тугу сам лечио у алкохолу, Барбара хоће паузу у вези"

Прва изјава Дарка Лазића након инцидента: "Тугу сам лечио у алкохолу, Барбара хоће паузу у вези"

Вечерње новости 29.04.2022
ПРИЗНАЈЕМ, попио сам на журци, али нисам се дрогирао! Зато сам и пристао да ме полицајци тестирају на наркотике. Сигурно ми је неко убацио нешто у пиће или сам пио из туђе чаше - тврди Дарко Лазић. Фото: Принтскрин Дарко Лазић… »
Дарко и Барбара раскинули јер она има другог? "То је главни разлог краха везе", испливали шок детаљи: "После овог је…

Дарко и Барбара раскинули јер она има другог? "То је главни разлог краха везе", испливали шок детаљи: "После овог је…

Блиц 29.04.2022
Дарко Лазић је пре два дана приведен, а алко-тест и тест на наркотике показали су да је фолкер возио аутомобил под дејством алкохола, али и кокаина. Кажњен је са 200.000 динара и забраном управљања моторним возилом од годину… »
Ево шта је Дарко Лазић обећао судији: Све се сазнало! Кажњен са 200.000, а суду рекао да је имао дрогу у крви на један од ова…

Ево шта је Дарко Лазић обећао судији: Све се сазнало! Кажњен са 200.000, а суду рекао да је имао дрогу у крви на један од ова…

Блиц 28.04.2022
Дарко Лазић је јуче приведен, а алко-тест и тест на наркотике показали су да је фолкер возио аутомобил под дејством алкохола, али и кокаина. Менаџер Дарка Лазића тврди да певач није конзумирао наркотике и да није сигуран шта се… »

Вести дана »