Повезане вести

7 Дана смишља одговор између 2 пада на главу! Јована брутално одговорила Ћертићу - Нека чува Марију, имам кеца у рукаву

7 Дана смишља одговор између 2 пада на главу! Јована брутално одговорила Ћертићу - Нека чува Марију, имам кеца у рукаву

Мондо 29.04.2022
Јована Јеремић је одговорила Урошу Ћертићу на увреде у којима је навео између осталог да је "дворска луда", и није га поштедела. Јована Јеремић је одговорила Урошу Ћертићу на увреде у којима је навео између осталог да је "дворска… »
"За водитељку Слагалице имам још једног кеца у рукаву" Нови хаос Јоване Јеремић: "Марија је промискуитетна, а Ћертић не може…

"За водитељку Слагалице имам још једног кеца у рукаву" Нови хаос Јоване Јеремић: "Марија је промискуитетна, а Ћертић не може…

Блиц 29.04.2022
Некадашњи учесник ријалитија "Парови", каскадер Урош Ћертић, синоћ је осуо дрвље и камење по водитељки "Пинка" Јовани Јеремић, умешавши поново у све њену колегиницу са РТС-а Марију Вељковић. Сада је прича добила наставак… »
"За јовану Јеремић се свашта прича по Београду": Урош Ћертић оплео по водитељки "Пинка", а ево да ли се видео са Маријом…

"За јовану Јеремић се свашта прича по Београду": Урош Ћертић оплео по водитељки "Пинка", а ево да ли се видео са Маријом…

Блиц 28.04.2022
Каскадер Урош Ћертић рекао је све што мисли о водитељки "Пинка" Јовани Јеремић након свега што је она рекла о Марији Вељковић. Урош Ћертић је у жижи медијског интересовања услед афере са водитељном "Слагалице", Маријом… »

Вести дана »