Povezane vesti

Predstavnica OEBS za slobodu medija zabrinuta zbog novih napada na medije u Srbiji

Predstavnica OEBS za slobodu medija zabrinuta zbog novih napada na medije u Srbiji

Danas 29.04.2022
Prerdstavnica OEBS za slobodu medija Tereza Ribejro (Teresa Ribeiro) izrazila je zabrinutost zbog nedavnih napada na medijske radnike u Srbiji i pozvala nadležne organe da preduzmu efikasne mere za identifikaciju i krivično gonjenje svih odgovornih… »
Predstavnica OEBS: Brine me salva pretnji medijskim radnicima u Srbiji

Predstavnica OEBS: Brine me salva pretnji medijskim radnicima u Srbiji

N1 Info 29.04.2022
Predstavnica OEBS za slobodu medija Tereza Ribejro izrazila je zabrinutost zbog nedavnih napada na medijske radnike u Srbiji i pozvala nadležne organe da preduzmu efikasne mere za identifikaciju i krivično gonjenje svih odgovornih. „Sve više me brine… »

Radio sto plus 29.04.2022
U sinoćnjem saopštenju se navodi da je proteklih dana više novinara i drugih medijskih radnika bilo izloženo pretnjama nasiljem, verbalnim napadima i optužbama da su strani plaćenici i „izdajnici“ i podseća na pretnje i uvrede koje su upućene… »
OEBS traži da vlast u Srbiji reaguje na ugrožavanje bezbednosti novinara

OEBS traži da vlast u Srbiji reaguje na ugrožavanje bezbednosti novinara

Danas 28.04.2022
Predstavnik za slobodu medija Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) Tereza Ribeiro danas je izrazila zabrinutost zbog ugroženosti medijskih radnika u Srbiji i zatražila od vlasti da identifikuju i procesuiraju odgovorne. „Proteklih… »

Vesti dana »