Povezane vesti
Maja progovorila o odnosu sa Janjušem: Nakon što je uhvaćena sa bivšim potkačila suparnicu, pljušte prozivke
Blic 29.04.2022
Sandra Čaprić tvrdi da je Marko Janjušević Janjuš želeo da bude sa njom u vezi, ali da ga je ona odbila i nakon toga se pomirio sa Majom Marinković. Sada se tim povodom oglasila i bivša zadrugarka i priznala u kakvom je odnosu sada sa Janjušem. - Ja sam… »
Zašto nekome smeta što smo jaško i ja zajedno?! Maja Marinković odbrusila Sandri - postale ljute suparnice zbog bivšeg!
Mondo 29.04.2022
Maja Marinković je odgovorila Sandri Čaprić na prozivke, a sve je počelo zbog Marka Janjuševića Janjuša. Maja Marinković je odgovorila Sandri Čaprić na prozivke, a sve je počelo zbog Marka Janjuševića Janjuša. Bivše učesnice Zadruge, Maja Marinković i… »
Vesti dana »

Talas priznanja Palestine i njegovi efekti: "Vid poruke Izraelu, ali problem operativnog rešenja na terenu ostaje"
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih

Igrači su se borili i verovali u pobedu – Krecu nakon eliminacije odbojkaša: Šteta za propuštene šanse
Dnevnik pre 2 satajoš 64 povezane

Rusi bombardovali Zaporožje, raketirana oblast odese: Talas eksplozije uništio stambenu zgradu: Ima mrtvih
Blic pre 49 minutajoš 22 povezane