Povezane vesti
Maja progovorila o odnosu sa Janjušem: Nakon što je uhvaćena sa bivšim potkačila suparnicu, pljušte prozivke
Blic 29.04.2022
Sandra Čaprić tvrdi da je Marko Janjušević Janjuš želeo da bude sa njom u vezi, ali da ga je ona odbila i nakon toga se pomirio sa Majom Marinković. Sada se tim povodom oglasila i bivša zadrugarka i priznala u kakvom je odnosu sada sa Janjušem. - Ja sam… »
Zašto nekome smeta što smo jaško i ja zajedno?! Maja Marinković odbrusila Sandri - postale ljute suparnice zbog bivšeg!
Mondo 29.04.2022
Maja Marinković je odgovorila Sandri Čaprić na prozivke, a sve je počelo zbog Marka Janjuševića Janjuša. Maja Marinković je odgovorila Sandri Čaprić na prozivke, a sve je počelo zbog Marka Janjuševića Janjuša. Bivše učesnice Zadruge, Maja Marinković i… »
Vesti dana »
Vučić je opet slagao? Srbija u ugovoru ima pravo preče kupovine NIS-a, ali niko ne zna zašto to ne koristi
Nova pre 14 minutajoš 66 povezanih
Kreni-promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Beta pre 6 satijoš 13 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 54 minutajoš 76 povezanih
Napad na Ukrajinu biće napad na: Nato?! Procurio navodni plan SAD: Kijev dobija bezbednosne garancije kao Član 5 alijanse!
Blic pre 59 minutajoš 23 povezane