Povezane vesti
Ekspresna reakcija policije: Osumnjičeni za ubistvo i podmetanje požara u Sarajevu predati u tužilaštvo (video)
Blic 29.04.2022
Dvojica osumnjičenih za svirepo ubistvo i podmetanje požara u ulici Odobašina u centru Sarajeva predata su danas u nadležnost Kantonalnog tužilaštva. Policija je velikom brzinom rasvetlila ubistvo, a Klix saznaje detalje koji su inspektore doveli do… »
Uhapšen dvojac osumnjičen za ubistvo: Izboli muškarca u Sarajevu, pa ga zapalili u napuštenom objektu
Blic 29.04.2022
Sarajlija čiji su inicijali A.R. (36) i Kakanjac F.B. (21) uhapšeni su zbog sumnje da su u Sarajevu počinili ubistvo i izazivanje opšte opasnosti. Uhapšeni će danas, uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima, biti predati u nadležnost Kantonalnom… »
Stravičan zločin u Sarajevu: Otkrivena imena osoba koje su osumnjičene da su ubile i zapalile muškarca
Blic 28.04.2022
Pripadnici MUP Kantona Sarajevo uhapsili su Ahmeda Ramića i Fahrudina Bajramovića zbog sumnje da su sinoć ubili i zapalili muškarca u Sarajevu. Obavljenim uviđajem kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo na mestu požara… »
Vesti dana »
Mađar: „Ako me Putin bude nazvao, reći ću mu da okonča rat sa Ukrajinom“
Serbian News Media pre 39 minutajoš 41 povezana
Počela blokada iranske obale! Tramp se upravo oglasio usred američke blokade! Iran preti: Svaki američki brod će biti poslat na dno mora!
Kurir pre 44 minutajoš 112 povezane
Nepregledne kolone na ulazu za Beograd: Vozilima se ne vidi kraj, a tek sledi pakao: Na ovim deonicama se očekuju neviđene gužve
Blic pre 6 satijoš 22 povezane
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 1 satjoš 235 povezanih