Povezane vesti
Kupuje mi skupe poklone, ali nisam zato sa njim: Manekenka u vezi sa 40 godina starijim, otkrila zašto joj se sviđa!
Mondo 29.04.2022
Manekenka (23) u vezi sa četiri decenije starijim muškarcem - mnogi misle da su otac i ćerka, ona tvrdi da su se odmah zaljubili! Manekenka (23) u vezi sa četiri decenije starijim muškarcem - mnogi misle da su otac i ćerka, ona tvrdi da su se odmah… »
On je 40 godina stariji od nje: "u ovom trenutku potrebni su mi sigurnost i stabilnost koju mi on pruža"
Telegraf 29.04.2022
Simonini je rođen kada je Ajzenhauer bio predsednik, dok je Sias još uvek bila u pelenama 2000. godine. Manekenka iz Severne Karoline zaljubila se u bogatog igrača blekdžeka, čak 40 godina starijeg od nje. Možete samo pretpostaviti kakvi su komentari… »
Vesti dana »

Gradonačelnik Beograda Šapić predstavio Nove tramvaje: Dobro došli na prezentaciju vizantijsko-nemanjićkih plavušana! Jedan već od sutra na šinama! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Sutra svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 2 satajoš 41 povezana

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 63 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih