Повезане вести
Милици Павловић манијак долазио на врата, потресла се због Сандре
Вести онлине 29.04.2022
Млада музичка зевзда Милица Павловић прокоментарисала је инцидент, када је њену колегиницу Сандру Африку напао манијак, који ју је годинама прогањао. Павловићева је истакла да се потресла због Африке и да јој је послала поруку… »
"Прошла сам горе од сандре африке": И Милицу Павловић прогањају: "Мени је манијак дошао до улазних врата"
Блиц 29.04.2022
Певачица Милица Павловић прокоментарисала је случај напада на певачицу Сандру Африку. Милица Павловић је синоћ отворила летњу сезону на популарном београдском сплаву "Конзулат". - Драги моји, желим да овде буду најбоље журке у… »
Страшно сам се потресла због Сандре: Шок признање Милице Павловић - открила какву трауму је она доживела од манијака!
Мондо 29.04.2022
Милица Павловић је прокоментарисала случај Сандре Африке коју је напао манијак и признала да је имала чак и гора искуства. Милица Павловић је прокоментарисала случај Сандре Африке коју је напао манијак и признала да је имала чак… »
Шок признање Милице Павловић: Манијак ми је дошао до улазних врата послала сам Сандри Африци поруку, страшно сам се потресла…
Курир 29.04.2022
Певачица Милица Павловић прокоментарисала је случај напада на певачицу Сандру Африку. Милица Павловић имала је свој први наступ у Београду након објављивања новог албума, где нам је открила за коју песму мисли да ће постати… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 6 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 48 минутајош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 11 минутајош 29 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес, спремите планове евакуације
Ало пре 1 сатјош 16 повезаних