Povezane vesti

Nije mu svejedno! Filip Car se obratio dalili: Prisetio se koliko ju je vređao i ponižavao, pa joj uputio nežne reči…

Nije mu svejedno! Filip Car se obratio dalili: Prisetio se koliko ju je vređao i ponižavao, pa joj uputio nežne reči…

Kurir 29.04.2022
FIlip Car nekoliko puta je vređao Dalilu Dragojević dok mu je bila devojka, a sada su svi imali priliku da vide jedan od klipova. Filip se pokajao zbog svega, pa je to otkrio zadrugarima. - Ja ne mogu da pređem preko toga što je Dalila rekla, a ja sam… »
Dejan pecnuo cara gde ga najviše boli! Filip mu odmah odgovorio, pa isprozivao Dalilu: Ona je kao kučka u teranju! (video)

Dejan pecnuo cara gde ga najviše boli! Filip mu odmah odgovorio, pa isprozivao Dalilu: Ona je kao kučka u teranju! (video)

Kurir 29.04.2022
U toku "Gledanja snimaka" zadrugarima je pušten snimak na kome Marko Đedović i Filip Car pričaju o Dalili Dragojević i Dejanu Dragojeviću: - Imaju poravo da misle šta hoiće. Dejan i ja nemamo ništa, niti ćemo imati. Gledam ga samo kada ima… »
"Ne radim ništa pogrešno": Rialda otkrila da joj je dečko pravoslavac, a evo kako je njena porodica reagovala na novog zeta…

"Ne radim ništa pogrešno": Rialda otkrila da joj je dečko pravoslavac, a evo kako je njena porodica reagovala na novog zeta…

Blic 29.04.2022
Rialda Karahasanović je juče otkrila da se zabavlja sa izvesnim Nemanjom, koji je hrišćanin, dok je ona muslimanka, te da poštuje i svoje i njegove praznike. Pevačica je sad otvorila dušu o njihovoj vezi, a ne krije da nikad nije bila srećnija. -… »

Vesti dana »