Повезане вести

Лајчак: Наставак преговора о таблицама 13. маја у Бриселу

Нови магазин 29.04.2022
Специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак најавио је данас да ће нова рунда преговора о регистарским таблицама бити одржана 13. маја у Бриселу. "Драго ми је што могу да најавим да смо се… »
Лајчак: Настављамо разговоре о регистарским таблицама 13. маја у Бриселу

Лајчак: Настављамо разговоре о регистарским таблицама 13. маја у Бриселу

Н1 Инфо 29.04.2022
Специјални представник Европске уније (ЕУ) за дијалог Београда и Приштине најавио је наставак разговора о регистарским ознакама. „Драго ми је што могу да саопштим да смо се после мојих јучерашњих и данашњих консултација са два… »

Еуроневс 29.04.2022
Специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине, Мирослав Лајчак, најавио је данас да ће нова рунда преговора две стране о регистарским таблицама бити одржана 13. маја у Бриселу. "Драго ми је што могу да… »
Лајчак најавио сусрет преговарача Србије и Косова за 13. мај

Лајчак најавио сусрет преговарача Србије и Косова за 13. мај

Слободна Европа 29.04.2022
Специјални представник Европске уније (ЕУ) за дијалог Косова и Србије, Мирослав Лајчак, потврдио је да ће наредни састанак главних преговарача бити одржан 13. маја. На састанку ће се, према Лајчаку, покушати пронаћи решење за… »
Мирослав Лајчак: Наставак преговора о таблицама 13. маја у Бриселу

Мирослав Лајчак: Наставак преговора о таблицама 13. маја у Бриселу

Телеграф 29.04.2022
У Бриселу 22. априла није постигнут договор о таблицама, тако да је на снази остао споразум о стикерима од септембра прошле године. Специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине, Мирослав Лајчак, најавио је… »

Вести дана »