Повезане вести
"Одмах сам схватила да нешто није у реду": Другарица нестале Маријане открива: "Једног се стално плашила"
Блиц 29.04.2022
Победници регионалног "Великог брата" Маријани Сеиферт (37) од уторка 27. априла се губи сваки траг, а полиција већ трећи дан интензивно трага за њом. Потрага је фокусирана на подручје реке Саве, јер су њене личне ствари… »
Трећи дан нестанка маријане Сеиферт: Полиција истражује терен око Саве и Моста младости, у току испитивање најближих
Вечерње новости 29.04.2022
ВЕЋ трећи дан траје потрага за Маријаном Сеиферт (38), несталом у Загребу у ноћи између уторка и среде. Фото: Принтскрин/ЈутјубВеликиБрат Њен супруг Карло Сеиферт очајан је, као и родитељи и сестра. У разговору за РТЛ… »
"Изоловала се од свих": Маријанини ближњи се огласили после њеног нестанка: "Питала се каква будућност чека њену децу", са…
Блиц 28.04.2022
Велика потрага за Маријаном Сеиферт (38), познатој по победи у ријалитију "Велики брат" 2011. године, ушла је увелико у други дан, а нови детаљ са моста код којег су пронађени њен телефон и документа могао би да направи велики… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 27 минутајош 5 повезаних

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана