Povezane vesti
Po dolasku na Pink željko mi je rekao samo jedno! Jovana Jeremić nikad iskrenije o karijeri - spomenula i udaju!
Mondo 29.04.2022
Jovana Jeremić progovorila o dolasku na Pink, karijeri i braku. Jovana Jeremić progovorila o dolasku na Pink, karijeri i braku. Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je ponovo zaljubljena, te da je pronašla muškarca kojeg je u medijima oslovila… »
(Video) "ponovo ćemo stati na ludi kamen": Najkontroverznije voditeljke Dušica i Jovana zajedno pozirale i otkrile sve svoje…
Blic 29.04.2022
Najkontroverznije voditeljke “Pink“ televizije, Dušica Jakovljević i Jovana Jeremić, otkrivaju da priželjkuju pravog muškarca pokraj sebe koji će moći da isprati njihov tempo života. Sada su za "Blic" otkrile sve ono što im leži na duši. Da… »
Čovek za koga se udam biće megamoćan, muž mi je na prvom mestu! Jovana Jeremić hoće drugo venčanje, a onda sve…
Kurir 29.04.2022
Jovana Jeremić otkrila je da priželjkuje pravog muškarca pokraj sebe koji će moći da isprati njen tempo života. Sada je voditeljka otkrila sve što joj leži na duši. Da li biste ponovo stali na ludi kamen? - Čovek za koga ću se ja udati i ko će… »
Vesti dana »
Oglasio se otac Marije koja je telom zaštitila dete od ubice sa Cetinja: "Ranjena je, ali..."
Telegraf pre 5 minutajoš 35 povezanih
Prosvetari odgovaraju Vučeviću: Da li hoćete da se naljutimo i da polugodište ne počne na vreme?
Radio 021 pre 59 minutajoš 28 povezanih
Podaci iz pasoša studenata u medijima – advokat podnosi krivičnu prijavu, zaštitnik građana kaže da nije nadležan
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih