Povezane vesti
Po dolasku na Pink željko mi je rekao samo jedno! Jovana Jeremić nikad iskrenije o karijeri - spomenula i udaju!
Mondo 29.04.2022
Jovana Jeremić progovorila o dolasku na Pink, karijeri i braku. Jovana Jeremić progovorila o dolasku na Pink, karijeri i braku. Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je ponovo zaljubljena, te da je pronašla muškarca kojeg je u medijima oslovila "svojim… »
(Video) "ponovo ćemo stati na ludi kamen": Najkontroverznije voditeljke Dušica i Jovana zajedno pozirale i otkrile sve svoje…
Blic 29.04.2022
Najkontroverznije voditeljke “Pink“ televizije, Dušica Jakovljević i Jovana Jeremić, otkrivaju da priželjkuju pravog muškarca pokraj sebe koji će moći da isprati njihov tempo života. Sada su za "Blic" otkrile sve ono što im leži na duši. Da li biste… »
Čovek za koga se udam biće megamoćan, muž mi je na prvom mestu! Jovana Jeremić hoće drugo venčanje, a onda sve zaintrigirala…
Kurir 29.04.2022
Jovana Jeremić otkrila je da priželjkuje pravog muškarca pokraj sebe koji će moći da isprati njen tempo života. Sada je voditeljka otkrila sve što joj leži na duši. Da li biste ponovo stali na ludi kamen? - Čovek za koga ću se ja udati i ko će mi biti… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 2 satajoš 57 povezanih

Studenti u blokadi iz Niša pozvali kolege i građane da odu u Novi Pazar
Medijska kutija pre 4 minutajoš 45 povezanih

Bajatović za RTS: Srbija kolateralna šteta, ali ostavljeni uslovi da NIS preživi
RTS pre 34 minutajoš 40 povezanih

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 6 satijoš 4 povezane

(VIDEO) Studenti izbačeni iz Univerziteta u Novom Pazaru: „Napad na jednog je napad na sve nas“
In medija pre 2 satajoš 24 povezane