Povezane vesti
Megan Foks progovorila o agoniji kroz koju prolazi
Vesti online 29.04.2022
Glumica Megan Foks rasplakala se u nedavnom intervjuu dok je pričala kako njenog najstarijeg sina Nou (9) zlostavljaju u školi. Naime, holivudska zvezda otvorila je dušu i otkrila da njen sin prolazi kroz teror i da je jako zabrinuta za njegovo psihičko… »
Sina mi zlostavljaju u školi jer nosi haljine! Slavna glumica se rasplakala usred intervjua: Dete mi strašno pati, mnogo se…
Kurir 29.04.2022
Sveže verena glumica Megan Foks rasplakala se u nedavnom intervjuu za Glamour UK, dok je pričala kako njenog najstarijeg sina Nou zlostavljaju u školi. Kako kaže, majka trojice sinova, srce joj slama okrutnost klinaca s kojima njen sin deli školske… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 6 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Prelep gest Luke Dončića čim je potpisao milionski ugovor: "Želim da ostvare snove, kao što sam ja"
Mondo pre 29 minutajoš 1 povezana