Povezane vesti
Darku laziću preti zatvor od 3 meseca?! Pevač ponovo ide na sud jer duguje milione?! Ovo su detalji...
Kurir 30.04.2022
Pevač Darko Lazić nedavno je priveden zbog bahate vožnje, a bio je pozitivan na alkohol i kokain, a nakon ovog skandala navodno preti mu i zatvor od tri meseca zbog navodno neisplaćenih alimentacija bivšoj supruzi Ani Sević. Naime, nakon što je… »
Lazić trebalo da ide na brisanje sećanja: Rusima hteli da plate 7.000 evra
Nova 30.04.2022
Pevač Darko Lazić ne prestaje da pravi skandale i puni novinarske stupce, a poslednji ispad kad ga je saobraćajna policija zaustavila zbog bržnje vožnje kao da je kap koja je prelila punu čašu. Naime, saobraćajna policija je tom prilikom… »
"Darka Lazića hteli da vode na brisanje sećanja": Majka i pokojni otac bili spremni da daju Rusima 7.000 € da ga skinu sa…
Blic 30.04.2022
Darko Lazić koji je poznat po mnogim skandalima nedavno je priveden zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju, a bio je pozitivan i na kokain. Naime, saobraćajna policija je tom prilikom ustanovila da je Lazić upravljao vozilom i bez vozačke dozvole… »
Niko Ne zna šta je iza zatvorenih vrata! Ispovest Barbare nakon skandala: "Molila sam Darka! Bila sam izgubljena"
Mondo 30.04.2022
Darko Lazić našao se u centru skandala kada je zbog niza saobraćajnih prekršaja završio u pritvoru, a pre toga je okončao vezu s verenicom Barbarom Bobak. Darko Lazić našao se u centru skandala kada je zbog niza saobraćajnih prekršaja završio u… »
Darko Lazić posle hapšenja na sokovima, a evo koga stalno zove
Nova 30.04.2022
Pevač se našao u centru skandala nakon privođenja zbog čitavog niza prekršaja koje je napravio u saobraćaju. Nakon što je policija privela Lazića zbog prekoračenja brzine, upravljanjem vozilom bez vozačke dozvole i pozitivnog testa na prisutnost… »
Ispovest Barbare Bobak nakon raskida sa Lazićem: Izgubljena sam i izneverena
Nova 30.04.2022
Pevačica se našla u centru skandala nakon što se saznalo da je raskinula vezu sa Darkom Lazićem, ubrzo posle pevačevog hapšenja. „Ne znam kako da definišem kako se osećam. Nezhvalno je i teško, nemam vreme za sebe da se izborim sama sa tim, da… »
Kad popijem rakiju pobijem se ili završim iza rešetaka! Darko Lazić sve šokirao - "Natera me da budem agresivan"
Mondo 30.04.2022
Pevač Darko Lazić našao se u centru skandala nakon što je napravio niz saobraćajnih prekršaja i završio u pritvoru. Pevač Darko Lazić našao se u centru skandala nakon što je napravio niz saobraćajnih prekršaja i završio u pritvoru. Darko je… »
Ispovest lazićeve bivše nakon skandala! Barbara: Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata, nisam mogla da se nosim sa…
Kurir 30.04.2022
Pevačica Barbara Bobak našla se u centru skandala, nakon što se sazanalo za raskid njene veze s pevačem Darkom Lazićem. - Ne znam kako da definišem kako se osećam. Nezhvalno je i teško, nemam vreme za sebe da se izborim sama sa tim, da odbolujem… »
"Uvek se posle rakije pobijem sa nekim ili završim iza rešetaka": Šok izjave Darka Lazića: "Beograd mi više ne treba", evo…
Blic 30.04.2022
Darko Lazić našao se u žiži javnosti kada je nedavno završio u pritvoru zbog bahate vožnje, kokaina i alkohola, a kaže je da ga je dotukao raskid veze sa pevačicom Barbarom Bobak. Sada je otkrio da postaje agresivan kad popije koju više… »
Vesti dana »
Tuga! 15. Žrtva Preminula jedna od teško povređenih u nesreći u Novom Sadu (video)
Blic pre 1 satjoš 102 povezane
Njujork tajms: Bajden dozvolio Ukrajini udare raketama ATAKMS duboko na teritoriju Rusije
RTS pre 5 minutajoš 47 povezanih
Šolc: Najbolji način da se shvati šta Putin misli na temu Ukrajine jeste da se razgovara s njim
Politika pre 10 satijoš 6 povezanih
U Pojasu Gaze 30 mrtvih i nekoliko desetina nestalih posle izraelskog napada
N1 Info pre 3 satajoš 32 povezane