Повезане вести
Дарку лазићу прети затвор од 3 месеца?! Певач поново иде на суд јер дугује милионе?! Ово су детаљи...
Курир 30.04.2022
Певач Дарко Лазић недавно је приведен због бахате вожње, а био је позитиван на алкохол и кокаин, а након овог скандала наводно прети му и затвор од три месеца због наводно неисплаћених алиментација бившој супрузи Ани Севић… »
Лазић требало да иде на брисање сећања: Русима хтели да плате 7.000 евра
Нова 30.04.2022
Певач Дарко Лазић не престаје да прави скандале и пуни новинарске ступце, а последњи испад кад га је саобраћајна полиција зауставила због бржње вожње као да је кап која је прелила пуну чашу. Наиме, саобраћајна полиција је том… »
"Дарка Лазића хтели да воде на брисање сећања": Мајка и покојни отац били спремни да дају Русима 7.000 € да га скину са дроге…
Блиц 30.04.2022
Дарко Лазић који је познат по многим скандалима недавно је приведен због бахате вожње у алкохолисаном стању, а био је позитиван и на кокаин. Наиме, саобраћајна полиција је том приликом установила да је Лазић управљао возилом и… »
Дарко Лазић после хапшења на соковима, а ево кога стално зове
Нова 30.04.2022
Певач се нашао у центру скандала након привођења због читавог низа прекршаја које је направио у саобраћају. Након што је полиција привела Лазића због прекорачења брзине, управљањем возилом без возачке дозволе и позитивног… »
Нико Не зна шта је иза затворених врата! Исповест Барбаре након скандала: "Молила сам Дарка! Била сам изгубљена"
Мондо 30.04.2022
Дарко Лазић нашао се у центру скандала када је због низа саобраћајних прекршаја завршио у притвору, а пре тога је окончао везу с вереницом Барбаром Бобак. Дарко Лазић нашао се у центру скандала када је због низа саобраћајних… »
Исповест Барбаре Бобак након раскида са Лазићем: Изгубљена сам и изневерена
Нова 30.04.2022
Певачица се нашла у центру скандала након што се сазнало да је раскинула везу са Дарком Лазићем, убрзо после певачевог хапшења. „Не знам како да дефинишем како се осећам. Незхвално је и тешко, немам време за себе да се изборим… »
Исповест лазићеве бивше након скандала! Барбара: Нико не зна шта се дешава иза затворених врата, нисам могла да се носим са…
Курир 30.04.2022
Певачица Барбара Бобак нашла се у центру скандала, након што се сазанало за раскид њене везе с певачем Дарком Лазићем. - Не знам како да дефинишем како се осећам. Незхвално је и тешко, немам време за себе да се изборим сама са… »
Кад попијем ракију побијем се или завршим иза решетака! Дарко Лазић све шокирао - "Натера ме да будем агресиван"
Мондо 30.04.2022
Певач Дарко Лазић нашао се у центру скандала након што је направио низ саобраћајних прекршаја и завршио у притвору. Певач Дарко Лазић нашао се у центру скандала након што је направио низ саобраћајних прекршаја и завршио у… »
"Увек се после ракије побијем са неким или завршим иза решетака": Шок изјаве Дарка Лазића: "Београд ми више не треба", ево шта…
Блиц 30.04.2022
Дарко Лазић нашао се у жижи јавности када је недавно завршио у притвору због бахате вожње, кокаина и алкохола, а каже је да га је дотукао раскид везе са певачицом Барбаром Бобак. Сада је открио да постаје агресиван кад попије… »
Вести дана »
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 54 минутајош 1 повезана
Ово је милена (56) која је умрла у Турској: Предузетница се 20 дана борила за живот након што су јој грешком лекара пробушена црева током липосукције
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Палмин син на рођендану Јоване Јеремић: Далибор дошао са Дачићевим сином Луком - изљубили се са слављеницом
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане