Povezane vesti
Darku laziću preti zatvor od 3 meseca?! Pevač ponovo ide na sud jer duguje milione?! Ovo su detalji...
Kurir 30.04.2022
Pevač Darko Lazić nedavno je priveden zbog bahate vožnje, a bio je pozitivan na alkohol i kokain, a nakon ovog skandala navodno preti mu i zatvor od tri meseca zbog navodno neisplaćenih alimentacija bivšoj supruzi Ani Sević. Naime, nakon što je Darko… »
Lazić trebalo da ide na brisanje sećanja: Rusima hteli da plate 7.000 evra
Nova 30.04.2022
Pevač Darko Lazić ne prestaje da pravi skandale i puni novinarske stupce, a poslednji ispad kad ga je saobraćajna policija zaustavila zbog bržnje vožnje kao da je kap koja je prelila punu čašu. Naime, saobraćajna policija je tom prilikom ustanovila da je… »
"Darka Lazića hteli da vode na brisanje sećanja": Majka i pokojni otac bili spremni da daju Rusima 7.000 € da ga skinu sa droge…
Blic 30.04.2022
Darko Lazić koji je poznat po mnogim skandalima nedavno je priveden zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju, a bio je pozitivan i na kokain. Naime, saobraćajna policija je tom prilikom ustanovila da je Lazić upravljao vozilom i bez vozačke dozvole. -… »
Darko Lazić posle hapšenja na sokovima, a evo koga stalno zove
Nova 30.04.2022
Pevač se našao u centru skandala nakon privođenja zbog čitavog niza prekršaja koje je napravio u saobraćaju. Nakon što je policija privela Lazića zbog prekoračenja brzine, upravljanjem vozilom bez vozačke dozvole i pozitivnog testa na prisutnost alkohola… »
Niko Ne zna šta je iza zatvorenih vrata! Ispovest Barbare nakon skandala: "Molila sam Darka! Bila sam izgubljena"
Mondo 30.04.2022
Darko Lazić našao se u centru skandala kada je zbog niza saobraćajnih prekršaja završio u pritvoru, a pre toga je okončao vezu s verenicom Barbarom Bobak. Darko Lazić našao se u centru skandala kada je zbog niza saobraćajnih prekršaja završio u pritvoru… »
Ispovest Barbare Bobak nakon raskida sa Lazićem: Izgubljena sam i izneverena
Nova 30.04.2022
Pevačica se našla u centru skandala nakon što se saznalo da je raskinula vezu sa Darkom Lazićem, ubrzo posle pevačevog hapšenja. „Ne znam kako da definišem kako se osećam. Nezhvalno je i teško, nemam vreme za sebe da se izborim sama sa tim, da odbolujem… »
Ispovest lazićeve bivše nakon skandala! Barbara: Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata, nisam mogla da se nosim sa…
Kurir 30.04.2022
Pevačica Barbara Bobak našla se u centru skandala, nakon što se sazanalo za raskid njene veze s pevačem Darkom Lazićem. - Ne znam kako da definišem kako se osećam. Nezhvalno je i teško, nemam vreme za sebe da se izborim sama sa tim, da odbolujem svoju… »
Kad popijem rakiju pobijem se ili završim iza rešetaka! Darko Lazić sve šokirao - "Natera me da budem agresivan"
Mondo 30.04.2022
Pevač Darko Lazić našao se u centru skandala nakon što je napravio niz saobraćajnih prekršaja i završio u pritvoru. Pevač Darko Lazić našao se u centru skandala nakon što je napravio niz saobraćajnih prekršaja i završio u pritvoru. Darko je radio alko i… »
"Uvek se posle rakije pobijem sa nekim ili završim iza rešetaka": Šok izjave Darka Lazića: "Beograd mi više ne treba", evo šta…
Blic 30.04.2022
Darko Lazić našao se u žiži javnosti kada je nedavno završio u pritvoru zbog bahate vožnje, kokaina i alkohola, a kaže je da ga je dotukao raskid veze sa pevačicom Barbarom Bobak. Sada je otkrio da postaje agresivan kad popije koju više, naročito jednu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počela studentska šetnja: Velika kolona krenula ka policijskoj stanici 29. novembar
Nova pre 31 minutajoš 13 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
BBC News pre 46 minutajoš 43 povezane
Odron zatvorio magistralni put Bijeljina-Tuzla, proglašena opasnost od poplava
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 22 povezane
LAZAREVA SUBOTA – VELIKI PRAZNIK PRED VASKRS: Običaji, značenje i zašto je Vrbica poseban dan za decu
Glas juga pre 2 satajoš 23 povezane