Повезане вести
Зеленски: Руси су били на корак од тога да ме заробе или убију
Вести онлине 30.04.2022
У интервјуу за магазин “Тајм” украјински председник Володимир Зеленски открио је да су руске трупе два пута покушале да упадну у председнички комплекс. Зеленски је испричао да су руске снаге биле на корак од тога да га заробе или… »
Зеленски о почетку инвазије: „Руси били на корак од тога да ме убију“
Нова 30.04.2022
Украјински председник Володимир Зеленски казао је у интервјуу за Тајм магазин да су руске снаге, које су на почетку инвазије два пута покушале да упадну у председнички комплекс у Кијеву, у једном моменту дошле "на корак од тога"… »
Зеленски открио како су изгледали први сати руске инвазије на Украјину: "Руси били на корак од тога да ме ухвате"
Еуроневс 30.04.2022
У интервјуу за магазин "Тајм" украјински председник Володимир Зеленски открио је да су руске трупе два пута покушале да упадну у председнички комплекс док су он и његова породица још били унутра. Зеленски је испричао да су руске… »
Руски падобранци умало убили Зеленског у првим сатима инвазије, све је било као на филму
Луфтика 30.04.2022
У интервјуу за амерички магазин “Тајм”, украјински председник Володимир Зеленски рекао је да су га руске снаге умало убиле у првим сатима инвазије, преноси Гардијан. Он је рекао да су руске војне снаге првог дана покушале да… »
Руски војници умало заробили Зеленског! Падобранци се спустили у Кијев - "Ово смо виђали само на филмовима!"
Мондо 30.04.2022
Володимир Зеленски признао да је војска Владимира Путина била близу тога да га зароби у првим сатима инвазије. Володимир Зеленски признао да је војска Владимира Путина била близу тога да га зароби у првим сатима инвазије. У… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Нова пре 37 минутајош 14 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес; Спремите планове евакуације, залихе хране и воде ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 7 минутајош 16 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 17 минутајош 11 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона за шверц из Белорусије
Н1 Инфо пре 32 минутајош 14 повезаних
Летос га нико није желео, а сада наставља трку са Јокићем: Вестбрук уписао нови трипл-дабл и још више одмакао нашем асу!
Хот спорт пре 2 сатајош 18 повезаних