Повезане вести

Зеленски: Руси су били на корак од тога да ме заробе или убију

Зеленски: Руси су били на корак од тога да ме заробе или убију

Вести онлине 30.04.2022
У интервјуу за магазин “Тајм” украјински председник Володимир Зеленски открио је да су руске трупе два пута покушале да упадну у председнички комплекс. Зеленски је испричао да су руске снаге биле на корак од тога да га заробе или… »
Зеленски о почетку инвазије: „Руси били на корак од тога да ме убију“

Зеленски о почетку инвазије: „Руси били на корак од тога да ме убију“

Нова 30.04.2022
Украјински председник Володимир Зеленски казао је у интервјуу за Тајм магазин да су руске снаге, које су на почетку инвазије два пута покушале да упадну у председнички комплекс у Кијеву, у једном моменту дошле "на корак од тога"… »
Зеленски открио како су изгледали први сати руске инвазије на Украјину: "Руси били на корак од тога да ме ухвате"

Зеленски открио како су изгледали први сати руске инвазије на Украјину: "Руси били на корак од тога да ме ухвате"

Еуроневс 30.04.2022
У интервјуу за магазин "Тајм" украјински председник Володимир Зеленски открио је да су руске трупе два пута покушале да упадну у председнички комплекс док су он и његова породица још били унутра. Зеленски је испричао да су руске… »
Руски падобранци умало убили Зеленског у првим сатима инвазије, све је било као на филму

Руски падобранци умало убили Зеленског у првим сатима инвазије, све је било као на филму

Луфтика 30.04.2022
У интервјуу за амерички магазин “Тајм”, украјински председник Володимир Зеленски рекао је да су га руске снаге умало убиле у првим сатима инвазије, преноси Гардијан. Он је рекао да су руске војне снаге првог дана покушале да… »
Руски војници умало заробили Зеленског! Падобранци се спустили у Кијев - "Ово смо виђали само на филмовима!"

Руски војници умало заробили Зеленског! Падобранци се спустили у Кијев - "Ово смо виђали само на филмовима!"

Мондо 30.04.2022
Володимир Зеленски признао да је војска Владимира Путина била близу тога да га зароби у првим сатима инвазије. Володимир Зеленски признао да је војска Владимира Путина била близу тога да га зароби у првим сатима инвазије. У… »

Вести дана »