Povezane vesti

Zelenski: Rusi su bili na korak od toga da me zarobe ili ubiju

Zelenski: Rusi su bili na korak od toga da me zarobe ili ubiju

Vesti online 30.04.2022
U intervjuu za magazin “Tajm” ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski otkrio je da su ruske trupe dva puta pokušale da upadnu u predsednički kompleks. Zelenski je ispričao da su ruske snage bile na korak od toga da ga zarobe ili ubiju u prvim satima… »
Zelenski o početku invazije: „Rusi bili na korak od toga da me ubiju“

Zelenski o početku invazije: „Rusi bili na korak od toga da me ubiju“

Nova 30.04.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski kazao je u intervjuu za Tajm magazin da su ruske snage, koje su na početku invazije dva puta pokušale da upadnu u predsednički kompleks u Kijevu, u jednom momentu došle "na korak od toga" da ga zarobe ili ubiju. U… »
Zelenski otkrio kako su izgledali prvi sati ruske invazije na Ukrajinu: "Rusi bili na korak od toga da me uhvate"

Zelenski otkrio kako su izgledali prvi sati ruske invazije na Ukrajinu: "Rusi bili na korak od toga da me uhvate"

Euronews 30.04.2022
U intervjuu za magazin "Tajm" ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski otkrio je da su ruske trupe dva puta pokušale da upadnu u predsednički kompleks dok su on i njegova porodica još bili unutra. Zelenski je ispričao da su ruske snage bile na korak od… »
Ruski padobranci umalo ubili Zelenskog u prvim satima invazije, sve je bilo kao na filmu

Ruski padobranci umalo ubili Zelenskog u prvim satima invazije, sve je bilo kao na filmu

Luftika 30.04.2022
U intervjuu za američki magazin “Tajm”, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da su ga ruske snage umalo ubile u prvim satima invazije, prenosi Gardijan. On je rekao da su ruske vojne snage prvog dana pokušale da zauzmu oblast u kojoj se… »
Ruski vojnici umalo zarobili Zelenskog! Padobranci se spustili u Kijev - "Ovo smo viđali samo na filmovima!"

Ruski vojnici umalo zarobili Zelenskog! Padobranci se spustili u Kijev - "Ovo smo viđali samo na filmovima!"

Mondo 30.04.2022
Volodimir Zelenski priznao da je vojska Vladimira Putina bila blizu toga da ga zarobi u prvim satima invazije. Volodimir Zelenski priznao da je vojska Vladimira Putina bila blizu toga da ga zarobi u prvim satima invazije. U intervjuu američkom magazinu… »

Vesti dana »

Danas sunčano i veoma toplo, temperatura do 39

Danas sunčano i veoma toplo, temperatura do 39

Glas Zapadne Srbije pre 16 minutajoš 18 povezanih
Međedović zakazao duel sa Alkarazom

Međedović zakazao duel sa Alkarazom

Radio sto plus pre 16 minutajoš 24 povezane
Sastanak Trampa i Putina: Zašto na Aljasci i bez Zelenskog

Sastanak Trampa i Putina: Zašto na Aljasci i bez Zelenskog

Radio 021 pre 27 minutajoš 15 povezanih