Povezane vesti
Uhapšen Filip Korać, bliski saradnik Luke Bojovića
Radio 021 30.04.2022
Filip Korać uhapšen je u Hrvatskoj zbog falsifkovanja isprava, javlja Nova.rs, ističući da je reč o čoveku od najvećeg poverenja Luke Bojovića i jednom od najvećih neprijatelja kavačkog klana. On je uhapšen 24. aprila. Kako Nova.rs nezvanično… »
Mediji: Filip Korać došao u pratnji advokata u zagrebački Remetinec
Danas 30.04.2022
Filip Korać, bliski saradnik Luke Bojovića, nalazi se u zagrebačkom zatvoru Remetinec, gde je sam u pratnji advokata došao s nepoznate lokacije kako bi učestvovao u krivičnom postupku koji se protiv njega u tajnosti vodio zbog falsifikovanja… »
Advokat Filipa Koraća: Sam se javio policiji, to je bagatelni postupak
Nova 30.04.2022
Gordan Preglej, advokat Filipa Koraća kaže da se njemu javio "gospodin Korać i rekao mu da je saznao da se protiv njega u Hrvatskoj vodi postupak za krivično delo falsifikovanje isprava". „On je želeo rešiti tu situaciju, jer to je bagatelni… »
Bliski saradnik Luke Bojovića Filip Korać u pritvoru, sam se prijavio
Radio 021 30.04.2022
Filip Korać, bliski saradnik Luke Bojovića, nalazi se u zagrebačkom zatvoru Remetinec. On je sam u pratnji advokata došao s nepoznate lokacije kako bi učestvovao u krivičnom postupku koji se protiv njega u tajnosti vodio zbog falsifikovanja pasoša… »
Jutarnji: Filip Korać, "desna ruka" Luke Bojovića, sam došao u zatvor i predao se policiji Hrvatske
RTS 30.04.2022
Filip Korać, koji važi za "desnu ruku" Luke Bojovića, od utorka se nalazi u zagrebačkom zatvoru Remetinec gde je sâm, u pratnji advokata, došao s nepoznate lokacije kako bi učestvovao u krivičnom postupku koji se protiv njega u tajnosti vodio zbog… »
Koliko je Korać platio lažni hrvatski pasoš: U akciji Krtica pala i pevačica, a oni su bili na spisku lažnih Hrvata
Kurir 30.04.2022
Filip Korać predao se 24. aprila u Hrvatskoj nakon velike akcije na otkrivanju lažnih identiteta ljudi povezanih sa kriminalnim miljeom, koji su dobijali originalne isprave sa tuđim podacima, a njihovim fotografijama. Korać je bio na hrvatskoj… »
Oglasio se advokat Filipa Koraća i otkrio zašto se predao: Nema tu nikakve misterije, evo zašto neće biti izručen Srbiji
Mondo 30.04.2022
Prvi put nakon jučerašnjeg hašenja Filipa Koraća u Hrvatskog oglasio se njegov advokat. Prvi put nakon jučerašnjeg hašenja Filipa Koraća u Hrvatskog oglasio se njegov advokat. Gordan Preglej, advokat Filipa Koraća je rekao da se njemu javio… »
Mediji: Filip Korać sam, u pratnji advokata, došao u zagrebački Remetinec
N1 Info 30.04.2022
Filip Korać, kojeg mediji prozivaju kao jednog od pripadnika "zemunskog klana" i osobu povezanu s vrhom crnogorskog "škaljarskog klana", od utorka se nalazi u pritvoru u Zagrebu, gde je sam, u pratnji advokata, došao s nepoznate lokacije kako bi… »
Oglasio se advokat Filipa Koraća: Otkrio zašto se predao policiji i poručio: "Gospodin Korać neće biti izručen Srbiji"
Blic 30.04.2022
Gordan Preglej, advokat Filipa Koraća za Kurir kaže da se njemu javio "gospodin Korać i rekao mu da je saznao da se protiv njega u Hrvatskoj vodi postupak za krivično delo falsifikovanje isprava". - On je želeo rešiti tu situaciju, jer to je… »
Oglasio se advokat Filipa Koraća za Kurir: Otkrio zašto se predao policiji i da li će biti izručen Srbiji
Kurir 30.04.2022
Gordan Preglej, advokat Filipa Koraća za Kurir kaže da se njemu javio "gospodin Korać i rekao mu da je saznao da se protiv njega u Hrvatskoj vodi postupak za krivično delo falsifikovanje isprava". - On je želeo rešiti tu situaciju, jer to je… »
Oglasio se advokat Filipa Koraća: Odgovorio je na pitanje o izolaciji i izručenju Srbiji
Telegraf 30.04.2022
- Kako je njemu još ranije određen pritvor, u istrazi, jer se pretpostavilo da se do njega ne može doći, on je zadržan u Remetincu - dodao je Gordan Preglej. Gordan Preglej, advokat Filipa Koraća kaže da se njemu javio "gospodin Korać i rekao mu… »
Jutarnji: Filip Korać sam došao u zatvor i predao se hrvatskoj policiji
Euronews 30.04.2022
Filip Korać, koji važi za "desnu ruku" Luke Bojovića, od utorka se nalazi u zagrebačkom zatvoru Remetincu gde je sam u pratnji advokata došao s nepoznate lokacije kako bi učestvovao u krivičnom postupku koji se protiv njega u tajnosti vodio zbog… »
Uhapšen mafijaški bos Filip Korać – čovek kome je Belivuk slao poruke preko leševa
Luftika 30.04.2022
Filip Korać uhapšen je u Hrvatskoj 24. aprila zbog falsifkovanja isprava, a reč je o čoveku koji slovi za osobu od najvećeg poverenja Luke Bojovića. Bojović trenutno služi kaznu u Španiji i jedan od najvećih neprijatelja kavačkog klana. Srpska… »
Korać "pao" zbog lažnih dokumenta: Pokrenut postupak i protiv Zvicera
Blic 30.04.2022
Filip Korać se sam predao hrvatskoj policiji 24. aprila zbog falsifikovanja isprava, saznaje "Blic". Ovo je akcija tužilastva za organizovani kriminal i hrvatskih istražnih organa koja se odnosi na procesuiranje faslifikatora isprava i otkrivanje… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Dokle više? Partizan brutalno pokraden protiv Asvela (video)
Večernje novosti pre 54 minutajoš 10 povezanih
Milvoki osvojio NBA kup! Svakom igraču po pola miliona dolara
Večernje novosti pre 13 minutajoš 11 povezanih