Повезане вести
Ухапшен Филип Кораћ, блиски сарадник Луке Бојовића
Радио 021 30.04.2022
Филип Кораћ ухапшен је у Хрватској због фалсифковања исправа, јавља Нова.рс, истичући да је реч о човеку од највећег поверења Луке Бојовића и једном од највећих непријатеља кавачког клана. Он је ухапшен 24. априла. Како… »
Медији: Филип Кораћ дошао у пратњи адвоката у загребачки Реметинец
Данас 30.04.2022
Филип Кораћ, блиски сарадник Луке Бојовића, налази се у загребачком затвору Реметинец, где је сам у пратњи адвоката дошао с непознате локације како би учествовао у кривичном поступку који се против њега у тајности водио због… »
Адвокат Филипа Кораћа: Сам се јавио полицији, то је багателни поступак
Нова 30.04.2022
Гордан Преглеј, адвокат Филипа Кораћа каже да се њему јавио "господин Кораћ и рекао му да је сазнао да се против њега у Хрватској води поступак за кривично дело фалсификовање исправа". „Он је желео решити ту ситуацију, јер то… »
Блиски сарадник Луке Бојовића Филип Кораћ у притвору, сам се пријавио
Радио 021 30.04.2022
Филип Кораћ, блиски сарадник Луке Бојовића, налази се у загребачком затвору Реметинец. Он је сам у пратњи адвоката дошао с непознате локације како би учествовао у кривичном поступку који се против њега у тајности водио због… »
Јутарњи: Филип Кораћ, "десна рука" Луке Бојовића, сам дошао у затвор и предао се полицији Хрватске
РТС 30.04.2022
Филип Кораћ, који важи за "десну руку" Луке Бојовића, од уторка се налази у загребачком затвору Реметинец где је сâм, у пратњи адвоката, дошао с непознате локације како би учествовао у кривичном поступку који се против њега у… »
Огласио се адвокат Филипа Кораћа и открио зашто се предао: Нема ту никакве мистерије, ево зашто неће бити изручен Србији
Мондо 30.04.2022
Први пут након јучерашњег хашења Филипа Кораћа у Хрватског огласио се његов адвокат. Први пут након јучерашњег хашења Филипа Кораћа у Хрватског огласио се његов адвокат. Гордан Преглеј, адвокат Филипа Кораћа је рекао да се… »
Колико је Кораћ платио лажни хрватски пасош: У акцији Кртица пала и певачица, а они су били на списку лажних Хрвата
Курир 30.04.2022
Филип Кораћ предао се 24. априла у Хрватској након велике акције на откривању лажних идентитета људи повезаних са криминалним миљеом, који су добијали оригиналне исправе са туђим подацима, а њиховим фотографијама. Кораћ је… »
Медији: Филип Кораћ сам, у пратњи адвоката, дошао у загребачки Реметинец
Н1 Инфо 30.04.2022
Филип Кораћ, којег медији прозивају као једног од припадника "земунског клана" и особу повезану с врхом црногорског "шкаљарског клана", од уторка се налази у притвору у Загребу, где је сам, у пратњи адвоката, дошао с непознате… »
Огласио се адвокат Филипа Кораћа: Открио зашто се предао полицији и поручио: "Господин Кораћ неће бити изручен Србији"
Блиц 30.04.2022
Гордан Преглеј, адвокат Филипа Кораћа за Курир каже да се њему јавио "господин Кораћ и рекао му да је сазнао да се против њега у Хрватској води поступак за кривично дело фалсификовање исправа". - Он је желео решити ту… »
Огласио се адвокат Филипа Кораћа за Курир: Открио зашто се предао полицији и да ли ће бити изручен Србији
Курир 30.04.2022
Гордан Преглеј, адвокат Филипа Кораћа за Курир каже да се њему јавио "господин Кораћ и рекао му да је сазнао да се против њега у Хрватској води поступак за кривично дело фалсификовање исправа". - Он је желео решити ту… »
Огласио се адвокат Филипа Кораћа: Одговорио је на питање о изолацији и изручењу Србији
Телеграф 30.04.2022
- Како је њему још раније одређен притвор, у истрази, јер се претпоставило да се до њега не може доћи, он је задржан у Реметинцу - додао је Гордан Преглеј. Гордан Преглеј, адвокат Филипа Кораћа каже да се њему јавио "господин… »
Јутарњи: Филип Кораћ сам дошао у затвор и предао се хрватској полицији
Еуроневс 30.04.2022
Филип Кораћ, који важи за "десну руку" Луке Бојовића, од уторка се налази у загребачком затвору Реметинцу где је сам у пратњи адвоката дошао с непознате локације како би учествовао у кривичном поступку који се против њега у… »
Ухапшен мафијашки бос Филип Кораћ – човек коме је Беливук слао поруке преко лешева
Луфтика 30.04.2022
Филип Кораћ ухапшен је у Хрватској 24. априла због фалсифковања исправа, а реч је о човеку који слови за особу од највећег поверења Луке Бојовића. Бојовић тренутно служи казну у Шпанији и један од највећих непријатеља кавачког… »
Кораћ "пао" због лажних документа: Покренут поступак и против Звицера
Блиц 30.04.2022
Филип Кораћ се сам предао хрватској полицији 24. априла због фалсификовања исправа, сазнаје "Блиц". Ово је акција тужиластва за организовани криминал и хрватских истражних органа која се односи на процесуирање фаслификатора… »
Вести дана »

"Ово је доказ какав хаос влада: У БиХ" Ближе се Додиков референдум и избори које је расписала цик БиХ: Шта ће се у наредна два месеца десити у Републици Српској?
Блиц пре 12 минутајош 1 повезана

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Туск: Белоруски дрон летео изнад зграде владе и резиденције пољског председника
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

Разбијена криминална мрежа: Заплењено 2.435 контејнера кинеске робе у луци Пиреј: Процењена штета за ЕУ 800 милиона евра!
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Америчка војска поново запуцала! Убијене три особе, хитно се огласио Трамп: "Ловимо вас" (фото)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана