Povezane vesti
Bogdanović: Napredovao sam, biću prava opasnost za protivničke odbrane
Nova 30.04.2022
Bogdanović samouveren, očekuje bolju narednu sezonu Košarkaš Atlante Hoksa i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović završio je sezonu kao povređen, a njegov tim ispao je u prvoj rundi plej-of od Majamija sa 4:1. U takozvanom izlaznom intervjuu za… »
Bogdan: Sledeća sezona – najbolja u mojoj karijeri, stvarno!
Sport klub 30.04.2022
Košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović nagovestio je u plej-ofu NBA da može da bude jedan od lidera ozbiljnog plej-of tima, ali je zbog povrede kolena propustio utakmicu u kojoj je tim iz Džordžije eliminisan u prvoj rundi protiv Majami Hita. U… »
Bogdanović: Sledeća sezona biće moja najbolja Bogdan želi da bude zdrav, otkrio na čemu će raditi
Večernje novosti 29.04.2022
KOŠARKAŠ Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović je govorio o sezoni koja je za njega i Atlanta Hokse završena. FOTO: AP Srpski reprezentativac je govorio o prethodnoj NBA sezoni, kao i planovima za narednu. Tim iz DŽordžije eliminisan je od Majami Hitsa… »
Vesti dana »
Blokada petlje kod Beogradske arene na Novom Beogradu: Okupljeni održali 15 minuta tišine, protestna šetnja i u Barajevu i Zemunu (foto)
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Najnovije upozorenje RHMZ: U Srbiji na snazi žuti meteoalarm zvog ove opasne pojave!
Telegraf pre 3 satajoš 20 povezanih
Zorana Zečević, hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
Serbian News Media pre 8 satijoš 5 povezanih
Izrael pustio iz zatvora 183 Palestinca u petoj rundi razmene talaca za zatvorenike
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih