Povezane vesti
"I ja bih kitio kuću od 80.000 € da sam tražio 10.000 za noć za trojku": Šok tvrdnje Uroša Ćertića na račun Kaje…
Mondo 30.04.2022
Uroš Ćertić objavio je šokantne tvrdnje na račun pevačice Kaje Ostojić navodeći da je "tražila 10.000 evra za noć na Kopaoniku", a objavu je ubrzo uklonio s Instagrama. Uroš Ćertić objavio je šokantne tvrdnje na račun pevačice Kaje… »
Uroš Ćertić napao Kaju: I ja bih gradio kuću da sam tražio 10.000 evra za noć
Nova 30.04.2022
Kaskader koji je prethodnih dana bio u žiži javnosti zbog navodne afere sa voditeljkom Marijom Veljković, sada je napao pevačicu i povezao je sa elitnom prostitucijom. Naime, Kaja je nedavno pazarila kuću, koju je navodno platila 80.000 evra… »
Kaja Ostojić za praznik rada došla u Srbiju da zasuče rukave! Dala za luks kuću 80.000 €, a sad mora još za ovo da se…
Kurir 30.04.2022
Katarina Kaja Ostojić iskoristiće praznike da sredi kuću koju je nedavno kupila u okolini Beograda. - Za mene nema odmora! Došla sam u Srbiju da sve završim oko kuće. Imam mnogo posla oko dvorišta, a i ceo enterijer mora da bude savršen - kaže… »
Uroš Ćertić nisko udario na kaju Ostojić: I ja bih sređivao kuću od 80.000 € da sam tražio 10.000 € za noć za…
Kurir 30.04.2022
Pevačica Katarina Kaja Ostojić iskoristiće praznike da sredi kuću koju je nedavno kupila u okolini Beograda. Naime, Kaja je nedavno pazarila kuću u okolini Beograda, a sada je čeka ozbiljan posao. - Za mene nema odmora! Došla sam u Srbiju da sve… »
Kaja Ostojić će za Prvi maj sređivati kuću koju je platila 80.000 evra
Nova 30.04.2022
Pevačica je odlučila da tokom praznika sredi kuću koju je nedavno kupila u okolini Beograda, a koju je navodno platila 80.000 evra. Kaja ovu nekretninu planira da izdaje, te nema sumnje da će zaraditi mnogo više nego što će uložiti u luksuznu… »
Kaja došla u Srbiju zbog kuće od 80.000 €! Pevačica pazarila nekretninu - "Ceo enterijer mora da bude savršen"
Mondo 30.04.2022
Pevačica Katarina Kaja Ostojić došla je u Srbiju kako bi se posvetila sređivanju svoje nove kuće koju je nedavno kupila. Pevačica Katarina Kaja Ostojić došla je u Srbiju kako bi se posvetila sređivanju svoje nove kuće koju je nedavno kupila… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Budžet za zdravstvo u 2025. godini dostigao 5,5 milijardi evra: Ministar Mali otkrio detalje planova
Blic pre 56 minutajoš 1 povezana