Povezane vesti
Dečko joj je napravio tortu za rođendan, ali zbog onoga što je rekao devojka se zatvorila u kupatilo i plakala
Blic 30.04.2022
Jedna devojka veoma se obradovala što joj je dečko pripremio tortu za rođendan, ali zbog jednog njegovog komentara se osećala užasno loše. Ona je u ispovesti za Reddit objasnila da joj dečko već neko vreme "ne tako suptilno" govori da bi trebalo… »
Momak mi je napravio tortu za rođendan, pa sve upropastio jednom rečenicom: Ceo dan je propao, plakala sam u kupatilu!
Mondo 30.04.2022
Dečko joj je napravio tortu za rođendan, ali jedna stvar koju je nakon toga rekao joj je uništila dan! Dečko joj je napravio tortu za rođendan, ali jedna stvar koju je nakon toga rekao joj je uništila dan! Jedna devojka veoma se obradovala što joj… »
Vesti dana »

Direktor BIA tvrdio da niko nije video zvučni top na protestu, a onda je „dobio“ i slike i snimke i demonstraciju
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 2 satajoš 33 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 10 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 4 satijoš 48 povezanih