Повезане вести
Далила не зна где удара! Плакала због Анђела, па се бацила Филипу у загрљај, а онда се осамила и пролила горке сузе! (видео)
Курир 30.04.2022
Далила Драгојевић и Филип Цар поново су се срели у гардероберу, а он је наставио да је испитује о детаљима из разговора са Анђелом Ранковићем. - Видела си да је њему криво што смо причали и оправдавала си се за ствари које су… »
Далила ронила сузе због анђела, цар завшио у кревету код мине врбашки: Драма тресе Белу кућу, Драгојевићка донела коначну…
Курир 30.04.2022
Далила Драгојевић и Анђело Ранковић наставили су да разговарају о свом односу, након њеног разговора са Филипом Царем. - Осмех ти је да знаш да ме није прошла жеља за тобом, али нећу - истакао је Анђело. - Је л' сам се љутила… »
Далила се суочила са Филипом и Анђелом! Цар оголио душу, а кад је Драгојевићка пришла манекену добила хладан туш! Показао јој…
Курир 30.04.2022
Далила Драгојевић ипак је одлучила да прво разговара са Филипом Царем, а онда су сели поред базена ушли у дубоке теме, а након тога је попричала са Анђелом Ранковићем. - Твоје мишљење је да сам отишла у однос да бих потуснула… »
Цар је небитан, али не бих волео да ме направиш будалом: Откривен разговор Далиле и Анђела, ево шта му је рекла о бившем!
Курир 30.04.2022
Далила Драгојевић на корак је да уплови у везу са Анђелом Ранковићем, са којим је све приснија у последње време. Задругарка и њен цимер ноћас су до ситних сати разговарали о свом односу, а он је за њу имао један услов, да га… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 1 сатјош 31 повезана
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 33 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 55 минутајош 26 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 31 повезана