Повезане вести

Далила не зна где удара! Плакала због Анђела, па се бацила Филипу у загрљај, а онда се осамила и пролила горке сузе! (видео)

Далила не зна где удара! Плакала због Анђела, па се бацила Филипу у загрљај, а онда се осамила и пролила горке сузе! (видео)

Курир 30.04.2022
Далила Драгојевић и Филип Цар поново су се срели у гардероберу, а он је наставио да је испитује о детаљима из разговора са Анђелом Ранковићем. - Видела си да је њему криво што смо причали и оправдавала си се за ствари које су… »
Далила ронила сузе због анђела, цар завшио у кревету код мине врбашки: Драма тресе Белу кућу, Драгојевићка донела коначну…

Далила ронила сузе због анђела, цар завшио у кревету код мине врбашки: Драма тресе Белу кућу, Драгојевићка донела коначну…

Курир 30.04.2022
Далила Драгојевић и Анђело Ранковић наставили су да разговарају о свом односу, након њеног разговора са Филипом Царем. - Осмех ти је да знаш да ме није прошла жеља за тобом, али нећу - истакао је Анђело. - Је л' сам се љутила… »
Далила се суочила са Филипом и Анђелом! Цар оголио душу, а кад је Драгојевићка пришла манекену добила хладан туш! Показао јој…

Далила се суочила са Филипом и Анђелом! Цар оголио душу, а кад је Драгојевићка пришла манекену добила хладан туш! Показао јој…

Курир 30.04.2022
Далила Драгојевић ипак је одлучила да прво разговара са Филипом Царем, а онда су сели поред базена ушли у дубоке теме, а након тога је попричала са Анђелом Ранковићем. - Твоје мишљење је да сам отишла у однос да бих потуснула… »
Цар је небитан, али не бих волео да ме направиш будалом: Откривен разговор Далиле и Анђела, ево шта му је рекла о бившем!

Цар је небитан, али не бих волео да ме направиш будалом: Откривен разговор Далиле и Анђела, ево шта му је рекла о бившем!

Курир 30.04.2022
Далила Драгојевић на корак је да уплови у везу са Анђелом Ранковићем, са којим је све приснија у последње време. Задругарка и њен цимер ноћас су до ситних сати разговарали о свом односу, а он је за њу имао један услов, да га… »

Вести дана »