Повезане вести

Ја сам му купио трактор, сад остадох без милог унука: Деда страдалог тинејџера

Ја сам му купио трактор, сад остадох без милог унука: Деда страдалог тинејџера

Нова 01.05.2022
"Хиљаду пута сам рекао: Не, Данило, не дирај трактор! Три пута га је већ узимао без моје дозволе, четврти пут је био кобан. Остадох без мог милог унука, вредног и доброг дечака. А, само је хтео да угоди својим пријатељима и… »
Потресна исповест деке погинулог данила (17): Ја сам му купио проклети трактор! Кућа нам је у црно завијена због волана (видео)…

Потресна исповест деке погинулог данила (17): Ја сам му купио проклети трактор! Кућа нам је у црно завијена због волана (видео)…

Курир 01.05.2022
Данило (17) из Заплањске Топонице погинуо је јуче поподне, када се трактор који је возио преврнуо и усмртио га, а његов деда Драган каже да младић није имао возачку дозволу. - Мој Данило је највише волео волан. Он нема дозволу… »
Деда тинејџера погинулог у Заплањској Топоници: Молио сам Данила да не дира трактор, слутио сам несрећу

Деда тинејџера погинулог у Заплањској Топоници: Молио сам Данила да не дира трактор, слутио сам несрећу

Телеграф 01.05.2022
- Све смо му жеље испуњавали, а волео је волан више од било чега. Отац му је купио мотор, али возио је мало брже, па му је забранио да га користи. Терао ме је да му купим трактор, пре две године сам га послушао али му никада… »
„Молио сам га да не иде“: Деда страдалог тинејџера (17) у шоку због несреће

„Молио сам га да не иде“: Деда страдалог тинејџера (17) у шоку због несреће

Нова 01.05.2022
Данило П. (17) из Заплањске Топонице погинуо је јуче поподне, када се трактор, који је возио, преврнуо и убио га. Несрећа се догодила када се младић са друштвом запутио на излет, како би у природи дочекали 1. мај и првомајски… »
Као да их је неко проклео: Гаџин Хан црна тачка Србије: Трагедије се само нижу, последња је била јуче

Као да их је неко проклео: Гаџин Хан црна тачка Србије: Трагедије се само нижу, последња је била јуче

Блиц 01.05.2022
Ни мањег места, ни више трагедија. Гаџим Хан је, нажалост, постало место које често погађају ужасне смрти. Последња у низу трагедија догодила се данас када је погинуо Данило П. (17) из Заплањске Топонице (општина Гаџин Хан)… »
Данило (17) преминуо у болници у Нишу: Нови детаљи несреће уочи првомајског уранка

Данило (17) преминуо у болници у Нишу: Нови детаљи несреће уочи првомајског уранка

Курир 01.05.2022
Седамнаестогодишњи Д. П. из села Заплањска Топоница, погинуо је данас када се преврнуо трактор који је возио. Он је наводно возио десетак пријатеља на излетиште због првомајског уранка,а за трактор је била закачена приколица… »

Вести дана »