Повезане вести

"Од прве плате помогла сам родитељима, а деца данас купују маркиране торбе" Гоца Божиновска после четири деценије први пут…

"Од прве плате помогла сам родитељима, а деца данас купују маркиране торбе" Гоца Божиновска после четири деценије први пут…

Блиц 01.05.2022
Певачица Гоца Божиновска каже да се први пут после 40 година одмара за 1. мај. Она је до сада сваки празник проводила радно, не рачунајући последње две године током трајања пандемије корона вируса. - У младости нисам имала… »
Ево како естрада проводи 1. Мај! Она сређује нову кућу, једна ударнички и радно, а он тај дан воли да се осами

Ево како естрада проводи 1. Мај! Она сређује нову кућу, једна ударнички и радно, а он тај дан воли да се осами

Курир 01.05.2022
Данас се прославља Међународни празник рада, а већина људи га проводи у природи са породицом и пријатељима. Многе познате личности Први мај прослављају баш на овај начин, док неки раде или имају потпуно другачије планове… »
Сређивање куће или наступи: Где и како познати проводе Први мај

Сређивање куће или наступи: Где и како познати проводе Први мај

Нова 01.05.2022
Данас се прославља Међународни празник рада, а већина људи га проводи у природи са породицом и пријатељима. Многе познате личности Први мај прослављају баш на овај начин, док неки раде или имају потпуно другачије планове… »
"Ја радим, док Раша и Лена уживају": Гоца Тржан открила шта јој најтеже пада: "Жао ми је што нисам са њима, али тако…

"Ја радим, док Раша и Лена уживају": Гоца Тржан открила шта јој најтеже пада: "Жао ми је што нисам са њима, али тако…

Блиц 30.04.2022
Гоца Тржан Први мај проводи радно, а за то време њен муж Раша Новаковић и ћерка Лена уживају у природи. Певачица не крије да јој жао јер је током празника раздвојена од супруга и ћерке и неће моћи да га проведе у њиховом… »

Вести дана »