Повезане вести

Стефановић: Нећу допустити да ме В. Ђукановић унапред осуђује

Стефановић: Нећу допустити да ме В. Ђукановић унапред осуђује

Дневник 01.05.2022
БЕОГРАД: Члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је вечерас да је био убеђен, али да га је страначки колега Владимир Ђукановић демантовао, да је у СНС-у прекинута пракса позивања на Александра Вучића кад год би нечији… »
Стефановић: Нећу допустити да ме Владимир Ðукановић унапред осуђује

Стефановић: Нећу допустити да ме Владимир Ðукановић унапред осуђује

Нова 01.05.2022
Члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је вечерас да је био убеђен, али да га је страначки колега Владимир Ðукановић демантовао, да је у СНС-у прекинута пракса позивања на Александра Вучића кад год би нечији приватни… »
Стефановић одговара на прозивке Ђукановића: Поново одбрана Вучићевим ауторитетом

Стефановић одговара на прозивке Ђукановића: Поново одбрана Вучићевим ауторитетом

Н1 Инфо 01.05.2022
Министар одбране Србије Небојша Стефановић изјавио је да је био убеђен да је у Српској напредној странци прекинута пракса позивања на Александра Вучића кад год би нечији приватни бизнис дошао у проблем са законом или са моралом… »
Стефановић: Спреман сам да се одазовем позиву државних органа, али нећу дозволити да ме Ђукановић унапред осуђује

Стефановић: Спреман сам да се одазовем позиву државних органа, али нећу дозволити да ме Ђукановић унапред осуђује

Еуроневс 01.05.2022
Члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је вечерас да је био убеђен, али да га је страначки колега Владимир Ðукановић демантовао, да је у СНС-у прекинута пракса позивања на Александра Вучића кад год би нечији приватни… »
Ђукановић: Стефановић напада власт чије је део, јако перфидно и нечувено

Ђукановић: Стефановић напада власт чије је део, јако перфидно и нечувено

Радио 021 01.05.2022
Члан председништва СНС, адвокат Владимир Ђукановић каже да је министар одбране Небојша Стефановић "нападом на њега да користи политички утицај на судске поступке суштински напао власт чије је део". "Чак је рекао да добијам… »
Ђука и Стефановић настављају рат: „Напао си Вучића“

Ђука и Стефановић настављају рат: „Напао си Вучића“

Нова 01.05.2022
Члан председништва Српске напредне странке (СНС), адвокат Владимир Ђукановић изјавио је данас да је министар одбране Небојша Стефановић "нападом на њега да користи политички утицај на судске поступке суштински напао власт чији… »
Ђукановић: Стефановић нападима на мене напада власт чији је део

Ђукановић: Стефановић нападима на мене напада власт чији је део

Н1 Инфо 01.05.2022
Члан председништва Српске напредне странке, адвокат Владимир Ђукановић изјавио је да је министар одбране Небојша Стефановић "нападом на њега да користи политички утицај на судске поступке суштински напао власт чији је део". „Чак… »
Дјукановић: Стефановић нападима на мене напада власт чији је део

Дјукановић: Стефановић нападима на мене напада власт чији је део

Радио сто плус 01.05.2022
„Чак је рекао да добијам волшебно неке клијенте, ево питам га како, да ли ми то неко из власти омогућава. Да ли то нападаш председника (Александра) Вучића и власт чији си део. То је јако перфидно, нечувено је“, рекао је… »
"То ради да би промовисао свој бизнис": Небојша Стефановић оштро о страначком колеги: Ђукановић под мистериозним околностима…

"То ради да би промовисао свој бизнис": Небојша Стефановић оштро о страначком колеги: Ђукановић под мистериозним околностима…

Блиц 30.04.2022
Министар одбране Небојша Стефановић негирао је повезаност са било каквим криминалним групама и истакао да је увек спреман да се одазове на позив државних органа. Претходно је адвокат бивше државне секретарке Министарства… »

Вести дана »