Povezane vesti
Milinko Pantić zabrinut zbog situacije u atletiku: Ne zna se gde je rešenje ovog njihovog problema!
Hot sport 01.05.2022
Bivši Jorgandžija zabrinut. Fudbaleri Atletik Bilbaa savladali su na svom San Mamesu fudbalere Atletiko Madrida rezultatom 2:0 i tako aktivno ostali u trci za Evropu. Bili su momci sa severa Španije bolji rival veći deo meča, pored golova imali su… »
Pantić: Bolje me ne pitajte, ko sam ja da govorim išta o tome
N1 Info 01.05.2022
Legendarni fudbaler Atletiko Madrida Milinko Pantić bio je razočaran izdanjem i porazom "Jorgandžija" u Bilbauu. Atletik je u 34. kolu Primere pred svojim savladao goste iz prestonice rezultatom 2:0 i dodatno zakomplikovao borbu za plasman u Ligu… »
Pantić: Kad Oblak ne vidi rešenje problema ovog Atletika…
Sport klub 01.05.2022
Legendarni fudbaler Atletiko Madrida Milinko Pantić bio je razočaran izdanjem i porazom "Jorgandžija" u Bilbauu. Atletik je u 34. kolu Primere pred svojim savladao goste iz prestonice rezultatom 2:0 i dodatno zakomplikovao borbu za plasman u Ligu… »
Atletik rutinirao Atletiko: Bilbao prejak za Jorgandžije na San Mamesu! (video)
Hot sport 01.05.2022
Baskijci odigrali sjajno! Fudbaleri Atletik Bilbaa savladali su na svom San Mamesu fudbalere Atletiko Madrida rezultatom 2:0 i tako aktivno ostali u trci za Evropu. Bili su momci sa severa Španije bolji rival veći deo meča, pored golova imali su nekoliko… »
Vesti dana »

Nuns: Iz procesa izbora članova Saveta REM istupilo 78 ovlašćenih predlagača i 16 kandidata i kandidatkinja
Kurir pre 17 minutajoš 52 povezane

Iran ima prednost kada je reč o brojkama, ali Izrael ima Ameriku: Evo ko ima snažniju vojsku
Mondo pre 52 minutajoš 16 povezanih

Trampov ultimatum: Otkrivena sadržina pisma koje je predsednik SAD poslao Ali Hamneiju
Nedeljnik pre 1 satjoš 25 povezanih

NUNS najoštrije osudio pretnje Brankici Stanković i Anđeli Ristanijević
N1 Info pre 4 satijoš 14 povezanih

Srbin najtraženiji igrač u evroligi: Hoće ga Zvezda, Partizan, Efes, Barsa, Real... ali, Dubai nudi ugovor iz snova!
Kurir pre 33 minutajoš 16 povezanih