Повезане вести

Милинко Пантић забринут због ситуације у атлетику: Не зна се где је решење овог њиховог проблема!

Милинко Пантић забринут због ситуације у атлетику: Не зна се где је решење овог њиховог проблема!

Хот спорт 01.05.2022
Бивши Јорганџија забринут. Фудбалери Атлетик Билбаа савладали су на свом Сан Мамесу фудбалере Атлетико Мадрида резултатом 2:0 и тако активно остали у трци за Европу. Били су момци са севера Шпаније бољи ривал већи део меча… »
Пантић: Боље ме не питајте, ко сам ја да говорим ишта о томе

Пантић: Боље ме не питајте, ко сам ја да говорим ишта о томе

Н1 Инфо 01.05.2022
Легендарни фудбалер Атлетико Мадрида Милинко Пантић био је разочаран издањем и поразом "Јорганџија" у Билбауу. Атлетик је у 34. колу Примере пред својим савладао госте из престонице резултатом 2:0 и додатно закомпликовао борбу… »
Пантић: Кад Облак не види решење проблема овог Атлетика…

Пантић: Кад Облак не види решење проблема овог Атлетика…

Спорт клуб 01.05.2022
Легендарни фудбалер Атлетико Мадрида Милинко Пантић био је разочаран издањем и поразом "Јорганџија" у Билбауу. Атлетик је у 34. колу Примере пред својим савладао госте из престонице резултатом 2:0 и додатно закомпликовао борбу… »
Атлетик рутинирао Атлетико: Билбао прејак за Јорганџије на Сан Мамесу! (видео)

Атлетик рутинирао Атлетико: Билбао прејак за Јорганџије на Сан Мамесу! (видео)

Хот спорт 01.05.2022
Баскијци одиграли сјајно! Фудбалери Атлетик Билбаа савладали су на свом Сан Мамесу фудбалере Атлетико Мадрида резултатом 2:0 и тако активно остали у трци за Европу. Били су момци са севера Шпаније бољи ривал већи део меча, поред… »

Вести дана »