Povezane vesti
Milinko Pantić zabrinut zbog situacije u atletiku: Ne zna se gde je rešenje ovog njihovog problema!
Hot sport 01.05.2022
Bivši Jorgandžija zabrinut. Fudbaleri Atletik Bilbaa savladali su na svom San Mamesu fudbalere Atletiko Madrida rezultatom 2:0 i tako aktivno ostali u trci za Evropu. Bili su momci sa severa Španije bolji rival veći deo meča, pored golova imali su… »
Pantić: Bolje me ne pitajte, ko sam ja da govorim išta o tome
N1 Info 01.05.2022
Legendarni fudbaler Atletiko Madrida Milinko Pantić bio je razočaran izdanjem i porazom "Jorgandžija" u Bilbauu. Atletik je u 34. kolu Primere pred svojim savladao goste iz prestonice rezultatom 2:0 i dodatno zakomplikovao borbu za plasman u Ligu… »
Pantić: Kad Oblak ne vidi rešenje problema ovog Atletika…
Sport klub 01.05.2022
Legendarni fudbaler Atletiko Madrida Milinko Pantić bio je razočaran izdanjem i porazom "Jorgandžija" u Bilbauu. Atletik je u 34. kolu Primere pred svojim savladao goste iz prestonice rezultatom 2:0 i dodatno zakomplikovao borbu za plasman u Ligu… »
Atletik rutinirao Atletiko: Bilbao prejak za Jorgandžije na San Mamesu! (video)
Hot sport 01.05.2022
Baskijci odigrali sjajno! Fudbaleri Atletik Bilbaa savladali su na svom San Mamesu fudbalere Atletiko Madrida rezultatom 2:0 i tako aktivno ostali u trci za Evropu. Bili su momci sa severa Španije bolji rival veći deo meča, pored golova imali su… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi ogradili se od organizacije Stav i PSG: Sami ćemo odlučivati o svom protestu, bez manipulacija
Novi magazin pre 41 minutajoš 17 povezanih

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih

Skupština Srbije zaključana do ponedeljka: Izbegavanje potencijalnih provokacija i sukoba
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 8 satijoš 7 povezanih