Повезане вести

Надал забринуо навијаче: ‘Ребро ме и даље боли, најважније је да будем здрав за Ролан Гарос’

Надал забринуо навијаче: ‘Ребро ме и даље боли, најважније је да будем здрав за Ролан Гарос’

Хот спорт 01.05.2022
Бик са Мајорке забринуо је своје навијаче изјавом пред повратак на терен. Шпански тенисер Рафаел Надал још се није у потпуности опоравио од повреде ребра, због које је последњих месец и по дана био ван терена, али га то неће… »
Плаши се дуела са Новаком ђоковићем? Надал забринуо навијаче, овоме се нико није надао

Плаши се дуела са Новаком ђоковићем? Надал забринуо навијаче, овоме се нико није надао

Вечерње новости 01.05.2022
ТЕНИСЕР са највише освојених титула на гренд слемовима стигао је у Мадрид, али је по доласку у престоницу Шпаније открио да није у најбољем стању. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ИОАН ВАЛАТ Жреб турнира у Мадриду одредио је да након 11 месеци… »
Због Надала страхују навијачи: Ребро ме и даље боли, нисам могао скоро ништа

Због Надала страхују навијачи: Ребро ме и даље боли, нисам могао скоро ништа

Нова 01.05.2022
Рекодрер по броју гренд слем титула стигао је у Мадрид, али се и даље не осећа савршено добро. Рафаел Надал је од почетка године имао 20 победа заредом, стигао је и до 21. гренд слем титуле, али ствари нису толико сјајне као што… »

Вести дана »